A lányokat zavarja, hogy, ha egy fiúnak pattanásos az arca ill. a háta?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 10:11
1/5 anonim válasza:
Esztétikailag sztem nem a legszebb. El kell menni vele bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, hisz azért vannak! Nem hiszem, hogy te is egy tiszta pattanásos arcot szeretnél puszilgatni, bármennyire is kedveled az illetőt :(
19/L
2/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire, de engem nem zavar. Rajtam is szoktak lenni, annak ellenére hogy használok ellenül mindenféle löttyöt, mégis kijönnek rajtam. Ha szeretem akkor ez nem fog közénk állni.
3/5 anonim válasza:
A hát az nem túl szép látvány. Sajnos, az emberek rosszindulatúak és még a csúnyák is a szépeket tartják szépnek. :S És a pattanások sosem jönnek divatba, de a tinikor velejárói. Szerencsétlen esetben pedig még tovább megmaradnak. De már vannak jó kozmetikai kezelések, amik eltüntetik a pattikat. Pl. anyum, aki kozmetikus volt, annak idején Bioptron lámpázással szüntette meg a legsúlyosabb eseteket is.
4/5 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavar.sajna nekem is pattis és nem tudok vele mit kezdeni (bőrgyógyász sem segít)
5/5 anonim válasza:
ha néhány kijön az ember arcára az teljesen természetes nem is foglalkozom vele. de ha durván pattis az egész akkor jobb ha használsz vmi löttyöt rá, esetleg dokival iratsz. nekem a Dalacin T vált be =) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!