Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány szimpatikusabb?
1.
Derékig érő festett vörös haj (term. sötétbarna), mogyibarna szem, kislányos arc, telt ajkak, kislányos arc. Nem sminkel, természetes szépség. Viszont imádja a luxust és a ruhákat.
Karcsú testalkatú, 155cm magas.
Nagyon pozitív, hiperaktív, kislányos jellem. Imádja a sportokat, jégkorcsolya, görkorcsolya, sí, bicikli...
Művelt, ismeri a világirodalmat, szeret szavalni. Akkor érzi jól magát, ha sokan vannak körülötte, és ő van a középpontban. Gyakorlatias és kreatív. Ravasz, és a céljai érdekében lelkifurdalás nélkül gyalogol át másokon, ám mindig megszerzi, amit akar.
2. Természetes szőke hosszú haj, zöldeskék szem, telt ajak,babaarc (vagyis inkább mint egy elfnek, tündérnek egy fantasy filmből). Átlagos testalkat, 170cm magas.
Enyhén sminkel, de nem érdeklik a drága ruhák, kiegészítők, egyszerűen szeret öltözni. Nem az a sportoló típus, de szívesen sétál és biciklizik.
A modern fantasy irodalmat részesíti előnyben a világirodalommal szemben. Nem szeret szerepelni.
Hiányzik belőle az első lány életvidámsága, hiperaktivitása, inkább az a csendben figyelő típus. Nagyon együtt érző és komoly. Inkább házias, mint bulizós.
Türelmes, és szándékosan marad az árnyékban. Nehezen enged közel magához bárkit is.
Mindkét lány a húszas évei elején jár.
Melyiküket választanátok, és miért?
Ajj, annyira tudtam, hogy mindenki a másodikat fogja irni :D Persze, nyilván te vagy az és az elsőt ugy irtad le, hogy azért kicsit unszimpatikus legyen ;) Mintha ez lenne a legfőbb tudnivaló róla, hogy szereti a drága ruhákat ..aha :D
Szerintem meg sótlan lehetsz.
Nem írtam semmi olyat az elsőről, ami ne lenne igaz, vagy szándékosan tenném unszimpatikussá.
Igen, tényleg szereti a drága ruhákat. És szép ruhái vannak.
és ez a legfontosabb mondanivaló róla? Hogy drága ruhákat szereti? Szerintem komolyan ez az egyetlen ok amiért mindenkinek már unszimpatikus. Nyilván ha valakivel ismerkedik, nem az az első (de még a sokadik se), hogy azt ecseteli milyen drága rajta a ruha -.-
De ezek szerint eltaláltam.
Ez az egyetlen, amit leírtam talán?
És nem kell ecsetelnie, ugyanis látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!