Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megismertek 2 lányt, akkor melyik a szimpatikusabb: az, aki sokat beszél és poénkodik, vidám és fiatalos, vagy aki csendesebb, nőiesebb, komolyabb?
hát nekem mind2 szimpatikus lenne.Jó ha egy csaj poénos vidám de ha nőies is.Kisugárzáson múlik és melyik jön be úgy :) de az elsőt választanám egy csendes csaj lehet unalmas és elhidegülthet a kapcsolat hamar :)
17/f
a csendes és komoly az számomra nem egyenlő a nőiessel.
számomra az összeillés a fontos.
én idióta, örök gyerek vagyok, röhögés az életem.
tehát az első lányt választanám.
26p
Szerintem minden felsorolt tulajdonság meg kell, hogy legyen egy igazi nőben, a fontos hogy a megfelelő időben tudjon komoly lenni, egyébként legyen nyugodtan vidám meg poénkodjon :) A vidám, virgonc lányt könnyebben észreveszem, de nem feltétlenül ő lesz szimpatikus, ez már kisugárzáson múlik ami mindkét típusnak lehet pozitív meg negatív is.
24F
Ez az adott fiú személyiségétől függ, kérdező.
Én mint introvertált személy, sokkal vonzóbbnak találom egy extrovertált lány társaságát. De fordított esetben egy csendes lányt sokkal többre tudnék értékelni, valószínűleg.
23/F
Az első lány tulajdonságait nem úgy kell érteni, hogy egy buta és viháncolós lány, hanem csak úgy általánosságban ilyen könnyedebb és vidámabb stílusú. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!