Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy nem az vagyok akinek gondol?

Figyelt kérdés

Ugy 1hete megismertem egy pasit a chaten...Nagyon sokat tudtunk beszélni tele vagyunk közös témával.csak egy a bibi...a kép amit látott rolam...nem én vagyok..hanem a barátnöm...ugyanis az ö régi nickjével szoktam fent lenni...megengedte hogy használjam..de a képváltoztatást elfelejtettem...eszembe se jutott kicsélni..totál megfeledkeztem rola..a srác pedig azt hiszi én ö vagyok..részben igen..de nem ugy...és mikor irta hogy tetszik neki a képem meg ilyenek szohoz sem jutottam...csak annyit mondtam kösz...és joval utána esett le hogy a képen nem én vagyok...

Komolyan tudtunk beszélgetni..már ott tartunk hogy találkozás...de hogy találkozzak vele mikor nem engem látott?

én probálom elmagyarázni neki..de valahogy mindig más témába keveredünk...

nagyon szépen kérem...ne az oltogatást irjátok tudom a bünösségem...:( tisztában vagyok vele...tanácsokat kérnék...

mit tegyek?

elöre is köszi

21/L

2010. jan. 10. 10:49
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Volt már valaki hasonlo helyzetben?
2010. jan. 10. 12:27
 22/36 anonim válasza:

Szia!

Ha legközelebb beszéltek szépen mond meg neki, hogy történt egy kis félreértés...bnőd nickjét használod és a képen is ő van.Ha Neked valóban bejön a srác akkor csak őszintén állj a dologhoz!

1 hete beszéltek, nem sok idő, lehet h kialalkúlt valami benned vagy ő benne...lényeg h légy őszinte!és mutass neki magadról képet, magyarázd el neki mi miért történt...

Várjuk a fejleményeket!

2010. jan. 10. 12:47
 23/36 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy szerintem nem a miatt aggódsz, hogy nem az vagy akit a képen látott, hanem amiatt, tartod-e magad olyan szépnek mint a barátnőd :\ ez tudom, gonosz kérdés, lehet utálni érte, de ebben az esetben ez fontos tényező
2010. jan. 10. 12:52
 24/36 anonim válasza:

Bocsánatot kérek ezért de az elöttem szólónak igaza van!

Nálad van akkor a gond, hogy félsz, hogy nem vagy olyan szép mint bnő...

Bocsi:S

2010. jan. 10. 13:02
 25/36 A kérdező kommentje:

most öszintén...

szerintetek ha ez lenne az ami bánt akkor ugy tettem volna fel a kérdést mint ahogyan...

ha bele gondolsz minden lány szebbnek találja a barátnöjét...

tartom magam olyannak mint ö..

ami engem bánt az az hogy mikor meglátta a képet nem engem látott...értitek?más lányt látott és nem az én személyiségemmel...:(

2010. jan. 10. 13:36
 26/36 anonim ***** válasza:
jaj ha csak ennyi a gond akkor mitől félsz?! a belsődet ismeri a külsőddel tévedett, de ha nem negatívan akkor simán lehet hogy jobban fogsz neki tetszeni mint a barátnőd, főleg úgy, hogy élőben fog látni! akkor teljesen egyszerü mit kell tenned, megmondod neki hogy félreértés történt és AZT IS hogy miért nem mondtad meg neki eddig (őszinteség mindenkinél + pont)és nem lesz probléma ha normális a csávó, ha meg megsértődik akkor egy barom és nemérdemes foglalkozni vele;)
2010. jan. 10. 13:59
 27/36 anonim válasza:
Legyél túl rajta...
2010. jan. 10. 14:34
 28/36 anonim ***** válasza:
aztán írd le h mi volt kíváncsi vok:P:D
2010. jan. 10. 16:10
 29/36 A kérdező kommentje:
ma még nem sikerült beszélnem vele...:(
2010. jan. 10. 17:24
 30/36 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsődért kedvel, úgysem lenne nagy kár érte. Szerintem egyszerűen tegyél fel egy saját képet.
2010. jan. 10. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!