Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy nem az vagyok akinek gondol?

Figyelt kérdés

Ugy 1hete megismertem egy pasit a chaten...Nagyon sokat tudtunk beszélni tele vagyunk közös témával.csak egy a bibi...a kép amit látott rolam...nem én vagyok..hanem a barátnöm...ugyanis az ö régi nickjével szoktam fent lenni...megengedte hogy használjam..de a képváltoztatást elfelejtettem...eszembe se jutott kicsélni..totál megfeledkeztem rola..a srác pedig azt hiszi én ö vagyok..részben igen..de nem ugy...és mikor irta hogy tetszik neki a képem meg ilyenek szohoz sem jutottam...csak annyit mondtam kösz...és joval utána esett le hogy a képen nem én vagyok...

Komolyan tudtunk beszélgetni..már ott tartunk hogy találkozás...de hogy találkozzak vele mikor nem engem látott?

én probálom elmagyarázni neki..de valahogy mindig más témába keveredünk...

nagyon szépen kérem...ne az oltogatást irjátok tudom a bünösségem...:( tisztában vagyok vele...tanácsokat kérnék...

mit tegyek?

elöre is köszi

21/L

2010. jan. 10. 10:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
mond meg neki h most jöttél rá h az nem te vagy mert ez a bnöd chatje és elfelejtettél képet változtatni..megfogja érteni..
2010. jan. 10. 10:53
 2/36 A kérdező kommentje:
Félek attol ha igy elmondom neki akkor negativan fog hozzá álni..és azt fogja hinni becsaptam..
2010. jan. 10. 10:55
 3/36 anonim ***** válasza:
hát ez is lehetséges, de most kell őszintének lenni , mert később még rosszabb lenne, 1 hét, azért még nem olyan sok.
2010. jan. 10. 10:57
 4/36 A kérdező kommentje:
soha nem voltam ilyen helyzetben,..az érdekes benne az hogy ez az elsö alkalom hogy chatelni kezdtem...de ezt bebuktam:(
2010. jan. 10. 11:00
 5/36 anonim ***** válasza:

minden őszintén mondj el neki ,ahogy ide is leírtad

am lehet h h*lyén hangzik , de mi lenne ha vki (pl.vmelyik barátod) által meglátná amit ide írtál ? persze úgy h tudja h te írtad ezt, akkor tuti h megértené a helyzeted

2010. jan. 10. 11:01
 6/36 A kérdező kommentje:
nincsennek közös barátaink...nem tudom hogyan tehetném meg azt hogy ezt elolvassa..:(
2010. jan. 10. 11:05
 7/36 anonim ***** válasza:

-Szia! A minap találtam egy kérdést gyakorikérdéseken: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__59205..

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy én írtam ezt.

-Szia, hát....

2010. jan. 10. 11:12
 8/36 A kérdező kommentje:

ilyen lazán?

rettegek a kudarctol..

2010. jan. 10. 11:13
 9/36 anonim ***** válasza:

hát minden estere , ha ezt látná tuti nem haragudna

15L

2010. jan. 10. 11:17
 10/36 A kérdező kommentje:

soha nem éreztem még ilyet...olyan mintha hazugságháloban lennék ..vagy mi...nem merem neki kifejteni...bátortalan vagyok...megfog haragudni,sértödni...valüójában igaza lenne...

azt istenit hogy nem cseréltem ki a képet...:(

2010. jan. 10. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!