Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy nem az vagyok akinek gondol?

Figyelt kérdés

Ugy 1hete megismertem egy pasit a chaten...Nagyon sokat tudtunk beszélni tele vagyunk közös témával.csak egy a bibi...a kép amit látott rolam...nem én vagyok..hanem a barátnöm...ugyanis az ö régi nickjével szoktam fent lenni...megengedte hogy használjam..de a képváltoztatást elfelejtettem...eszembe se jutott kicsélni..totál megfeledkeztem rola..a srác pedig azt hiszi én ö vagyok..részben igen..de nem ugy...és mikor irta hogy tetszik neki a képem meg ilyenek szohoz sem jutottam...csak annyit mondtam kösz...és joval utána esett le hogy a képen nem én vagyok...

Komolyan tudtunk beszélgetni..már ott tartunk hogy találkozás...de hogy találkozzak vele mikor nem engem látott?

én probálom elmagyarázni neki..de valahogy mindig más témába keveredünk...

nagyon szépen kérem...ne az oltogatást irjátok tudom a bünösségem...:( tisztában vagyok vele...tanácsokat kérnék...

mit tegyek?

elöre is köszi

21/L

2010. jan. 10. 10:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Mikor elkezdtek beszélgetni szólj,hogy elszeretnél mondani valamit.Iszonyúan szégyenled magad ezért,de valahogy megtörtént.A barátnőd nick-jét használod és elfelejtettél képet cserélni.Féltél hamarabb elmondani és nagyon reméled,hogy megérti.De amiket írtál és mondtál neki az mind igaz,100%-ig te voltál.Nem szeretnéd ha ezért véget érne a barátságotok.

Majd írj h h ment:)

2010. jan. 10. 11:21
 12/36 anonim ***** válasza:
nem kellene ennyire félni egy idegentől, hogy mit szól. Nincs ebben semmi. Kivéve, ha ő már beleszeretett mondjuk a barátnőd képébe.
2010. jan. 10. 11:23
 13/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Ja és sok sikert:).Drukkolok,ne félj nem lesz baj.
2010. jan. 10. 11:23
 14/36 A kérdező kommentje:
muszály eröt vennem magamon...csalodni fog az biztos...de ha a személyiségem az ami tetszett neki belölem megérti ..ha a kép..ki fog bukni és nem áll velem szóba...ez a két lehetséges választás van...nagyon nehéz...volt már valaki hasonló helyzetben?
2010. jan. 10. 11:24
 15/36 anonim ***** válasza:
Közben vki írt.Tehát 11:21 voltam.
2010. jan. 10. 11:24
 16/36 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy elhiszi-e hogy véletlenül nem cserélted ki, vagy direkt?
2010. jan. 10. 11:27
 17/36 anonim ***** válasza:

Esetleg a szokásos kamu, hogy ne találkozzunk, mert fáj a fejem :D Na jó, komolyra fordítva a szót. Kapott tőled egy lányt, akivel jól kijön, de az arca más... Lehet, hogy azért (is) mondta, hogy tetszel neki a képen, mert bókolni akart.

Lehet, hogy a barátnőd szép neki, de ha meglátna téged, egy pozitív csalódás lennél, mert te mégszebb vagy az ő szemében.

Van még egy lehetőség, de azt nem ajánlom: plasztikai műtétek sorozata, hogy úgy nézz ki, mint a barátnőd.

2010. jan. 10. 11:28
 18/36 A kérdező kommentje:

leirtam hogy nem direkt nem cseréltem képet....

nem találom viccesnek a plasztikázást meg egyebek...én komoly szándékkal irtam ki a kérdést..komolyan zavar a helyzet...

:(

2010. jan. 10. 11:37
 19/36 anonim ***** válasza:

sztem a legjobb ha csak megmutatod ezt a kérdést de elöször mond h :

történt egy dolog sajnálom, nem akartam hogy igy legyen de figyelmetlen voltam ezt olvasd el http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__59205..

deh majd mond h mit mondott..

2010. jan. 10. 12:03
 20/36 anonim ***** válasza:
2010. jan. 10. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!