Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl idős hozzám?
14 éves lány vagyok. Az a helyzet hogy egy hónapja beszélgetek facebook-on egy sráccal. Az nem kérdés hogy bejövök-e neki. Küldtem neki képet (persze csak egy-két hét után) és azt írta hogy pont az esete vagyok:). Tök normális, tényleg nem akarná elsietni a dolgot. (Ezt onnan veszem hogy amíg beszélgettünk elő se jött a szex téma). Sőt a személyiségem is tetszik neki állítólag. Nekem is tetszik ő, mind a külsője,mind belsője. Sőt már többször írta is hogy szeret..:$ (nem tudom hogy komoly volt-e). Csak egy gond van.. ő 19 éves. Ezeket most nem naivitásból írtam. Mondjuk azt nem értem vajon mit akarhat egy 19 éves felnőtt ember egy gyerektől...na mind1. A lényeg az hogy bejövünk egymásnak. Szóval az lenne a kérdésem, vagyis kérdéseim hogy már túl nagy a korkülönbség vagy esetleg még működhet? A másik kérdés hogy abban az esetben hogyha ez összejöhetne akkor hogyan győzzem meg a szüleimet hogy nem csak le akar velem feküdni(?) Elég régimódú gondolkodásúak...
Légyszi normális, őszinte válaszokat írjatok!! Köszi:)

Könyörgöm... még egy kérdés..
14 és 19 a mai világban már nem a világvége, senkit nem érdekelne.

ha te magad mondod h gyerek vagy, akkor tényleg semmi értelme nincs ennek a kapcsolatnak
amúgy csak le akar veled feküdni
Értem... akkor még 1-2 évig csak maradjunk barátok aztán ha még mindig szeret akkor "egészségesebb" lenne összejönni?
Amúgy tényleg nem csak szexet akar... találkoztam már olyannal aki csak azt akart VOLNA... tudom ez így nem túl meggyőző de amit a gyerekkoráról mesélt meg ami eddig történt vele nem hiszem hogy rossz ember lenne... tudom tudom bármit összeírkálhat a neten de nem úgy tűnt mint aki hazudik... most gondolom sokan naívnak gondolnak de szerintem épp elég esetet hallodtam ahhoz hogy valami apró jelet észrevegyek hogyha úgy lenne...(tudom óvatosnak kell lenni de nem minden ember rossz szándékú..)
Köszönöm az eddigi válszokat de még várom a többiek véleményét is!!:)

Személyes tapasztalat hogy működhet. 14 voltam, barátom 19 pont mint a te esetedben. 1 évig voltunk együtt. Csókon kívül semmi nem történt. És én szakítottam.
Igen, anya eleinte nem nézte jó szemmel, de megismerte és megkedvelte a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!