Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vidéki srácok a legromantikusabbak?
Pár héttel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal, és azóta folyamatosan viberezünk. Annyiszor, de annyiszor megjártam már az életben, és erre megtaláltam őt <3<3(*_*)
Az első pillanattól kezdve azt szerette volna, hogy találkozzunk, nem rázott le rögtön, képes kimondani, hogy szeret, nem csak idétlenül cikiz és ő is sokat csalódott már, tudja miről beszélek. Tegnap előtt egy hosszabb üzenetet írt, amíg aludtam, és nagyon megijedtem. Leírta benne, lehet, hogy most mindent tönkre tesz, de nem hallgathatja el: egy kis miskolt melletti faluból van. Annyira megkönnyebbültem, mert azt hittem csak eddig kellettem, de nem! Azt mondja, bármikor unatkozok a nyáron, utazzak csak el, alhatok nála (már különköltözött az őseitől), körbenézhetjük Miskolcot, elnézhetünk pár buliba, be tud vinni, mert értem megtenné:$
Szerintetek?:)
15/L
Hát öööö tegnap találkoztunk.
Amennyiben a rózsa az állomáson, ebéd az Alabárdos Étteremben, kirándulás a diósgyőri várban és borítékban kedves szakavak a táskámba csúsztatva a vonatállomáson erőszaknak számít, akkor ő nagyon ellátta a bajomat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!