Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A vidéki srácok a legromantiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vidéki srácok a legromantikusabbak?

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal, és azóta folyamatosan viberezünk. Annyiszor, de annyiszor megjártam már az életben, és erre megtaláltam őt <3<3(*_*)

Az első pillanattól kezdve azt szerette volna, hogy találkozzunk, nem rázott le rögtön, képes kimondani, hogy szeret, nem csak idétlenül cikiz és ő is sokat csalódott már, tudja miről beszélek. Tegnap előtt egy hosszabb üzenetet írt, amíg aludtam, és nagyon megijedtem. Leírta benne, lehet, hogy most mindent tönkre tesz, de nem hallgathatja el: egy kis miskolt melletti faluból van. Annyira megkönnyebbültem, mert azt hittem csak eddig kellettem, de nem! Azt mondja, bármikor unatkozok a nyáron, utazzak csak el, alhatok nála (már különköltözött az őseitől), körbenézhetjük Miskolcot, elnézhetünk pár buliba, be tud vinni, mert értem megtenné:$

Szerintetek?:)

15/L

2014. júl. 21. 17:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
15 évesen annyiszor, de annyiszor megjártad már? Ribizlit szereted? Sztem csak meg akar hágni.
2014. júl. 21. 17:50
 2/31 anonim ***** válasza:

15 évesen?

A pasi hány éves?

2014. júl. 21. 17:50
 3/31 anonim ***** válasza:

Annyiszor, de annyiszor megjártad már 15 évesen? Kicsilány, még csak az ízelítőt kaptad :D

Alhatsz nála, de romantikuuuuus, véletlenül sincsenek hátsó szándékai... Tényleg van még mit tanulnod!

2014. júl. 21. 17:51
 4/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat, előítéletekből nem szeretnék.
 5/31 A kérdező kommentje:
Ő csak négy évvel idősebb.
 6/31 anonim ***** válasza:
Az avasra feltétlen menjetek el
2014. júl. 21. 17:52
 7/31 anonim ***** válasza:
Mennyi idős is? Miért nem ő utazik hozzád? Miért gondolod, hogy 15 évesen olyan hatalmas élettapasztalatod van? Szerintem kockázatos lenne akárkihez is elutazni ilyen szintű ismeretség mellett.
 8/31 anonim ***** válasza:
Hol látsz te itt előítéletet?
 9/31 anonim ***** válasza:

"Annyiszor, de annyiszor megjártam már az életben, és erre megtaláltam őt <3<3(*_*)"

"15/L"

Akarva-akaratlanul is előjött belőlem a női ribizli, aki beszólogat. Mekkorát fogsz te csalódni! Meg sok volt már a csalódás? Hajjaj...

Ui: jobban preferálom.a vidéki srácokat, mert én is vidéki lány vagyok, hasonlít a gondolkodásunk.

2014. júl. 21. 17:53
 10/31 anonim ***** válasza:
Annyiszor ANNYISZOR megjárhatta 15 évesen. El nem tudjátok képzelni.
2014. júl. 21. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!