Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz hogy pestiként csak vidéki lányokkal lehet ismerkedni, összejönni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs senki aki szabad lenne vagy egyátalán létezne és megtalálható lenne itt helyben. Eddigi összes bnőm mind vidéki volt és úgy járkáltunk egymáshoz :D
2013. jún. 10. 00:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A vidéki nő is nő!
2013. jún. 10. 00:46
 2/19 A kérdező kommentje:
tudom, csak nehezen megoldható a talizás :S
2013. jún. 10. 00:50
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
sajnálok mindenkit aki abban a szutyok városban lakik
2013. jún. 10. 00:53
 4/19 A kérdező kommentje:

engem ugyan nem kell sajnálni..

nagyon is jó hely *-*

imádok itt lakni :)

2013. jún. 10. 00:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

én pesti vagyok, és szinte csak vidéki barátaim voltak eddig.

Pest egy szar hely, minden vágyam elhúzni innen :D

2013. jún. 10. 01:04
 6/19 anonim ***** válasza:
nekem meg minden vágyam oda menni mert még csak pesti pasim volt,vidéken nem találok olyat aki jó lenne:"D
2013. jún. 10. 01:07
 7/19 anonim ***** válasza:
jonagy videki elettelen suttyok lehettek, hogy itt fikazzatok bp-t, pedig bennetek van a hiba. gecjo csajok vannak itt csak ti vagytok kevesek hozzajuk...
2013. jún. 10. 01:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Vidékiként mondom, aki a suli miatt Pesten lakik, hogy szerintem egy hihetetlenül szar hely :P.
2013. jún. 10. 01:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
oroszka, egyrészt lány vagyok, másrészt pesti, és ahogy én látom, itt 99%-ban r1bancok és alfahímek vannak. Bár igényszint kérdése, elég csak ránézni a helyesírásodra, máris lejön, hogy neked bőven jó ott :D
2013. jún. 10. 01:47
 10/19 A kérdező kommentje:

Ha csak nézelődni akarsz tényleg jók a csajok :D én is szoktam a dugóban ücsörögve nézelődni, emiatt is nagyon klassz hely pest h rengeteg a jó csaj és nem 1 kihalt úton mész a melóbol hazafelé :)

Meg a rengeteg bolt, pláza *-* annyit nézelődni sehol máshol nem lehet.. mondjuk azért meg is lehet unni egy idő után.

De akkor meg mivel minden közel van és pályán gyorsan elérhető, leugrasz a balcsira hétvégén vagy bécsbe vásárolgatni vagy Münchenbe, és pikk-pakk oda lehet érni bárhova :)

akkor ott a rengeteg étterem, kávézó, pizzázó, bárhol tudsz kajálni, enni-inni :P

szval én biztos nem költöznék le vmi kihalt vidéki városkába :S

Inkább a bnőmet csábítanám fel :D

2013. jún. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!