Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy srácnak 25 évesen csak 1 kapcsolata volt, ezt a lányok is tudják, és ezért nem akarnak vele összejönni, sem ismerkedni, mert elkönyvelik lúzernek?
Nem mintha nem próbálkoztam volna, vagy ilyenek.
Amúgy baromi sok ismerősöm van, aki lány, meg ha valakivel mégis megismerkedem, rögtön benyögi, hogy "csak barát".
Akkor érthetően:
25 éves srác. 1 kapcsolata volt csak. Ezt a lányok nagy része tudja azon a környéken, ahol él. Elkönyvelik lúzernek, és egyik sem akar kapcsolatot vele.
Hogyan lehetne tenni ez ellen?
Ez b*romság! Nem a lányok könyvelnek el lúzernek, hanem te gondolod ezt saját magadról.
Mert azt látod a környezetedben meg a tv-ben, újságokban, hogy nem ember akinek 18 éves korára nem volt legalább 30 csajjal kapcsolata.
Kétlem, hogy vesztesnek könyvelnének el a lányok. Inkább légy büszke magadra, hogy volt egy normális kapcsolatod, és nem dugtál jobbra balra! Ha önbizalmat és magabiztosságot árasztasz akkor a nők észre fognak venni. Különben meg senki homlokára sincs ráírva, hogy hány kapcsolata volt eddig.
Én 24 vagyok,eddig egy fél éves kapcsolatom volt.
Most azért nincs bnőm,mert kb 3 db lány ismerősöm van,akiket látok 1 héten 1x (ezt rendszeresnek gondolom). Vannak viszont az idegen lányok,akiknek sokszor látom a vonzalmat a szemében/viselkedésében és mikor rá kérdeznek van-e vkim,akkor soha nem kertelek,mert én büszke vagyok arra,hogy van önkontrolom.
Most lehet sokan kiröhögnek,de minden fiú egy szűz lányt akar feleségnek és nem egy jól bejáratot benzintyúkut.
Ilyenek a régi vágásúak,legalábbis szerintem.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!