Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történhetett?
Szombat este találkoztam egy lánnyal, az én és az Ő társasága által, hamar összemelegedtünk, egy idő után azon vettem észre magam, hogy ölelkezünk, puszilgat, simogat, jól éreztük magunkat.
Másnap megkerestem facebook-on utána egy keveset beszéltünk csak, a számát is elkértem, 1-2 szer beszéltünk, de hamar szóba hoztam, hogy találkozzunk, örömmel egyezett bele.
Ma 7 órára beszéltük meg, előtte hívtam is, mondta, hogy hol találkozzunk, 10 perc jön Ő is.
40 percet vártam, utána úgy döntöttem, hogy csak felhívom, hogy merre van, nem-e kerültük el egymást.
Csörgettem mint a félőrült, nem vette fel, utána pedig kinyomkodta.
Nem tudom, miből is gondoltam, hogy nekem szerencsém lesz egy lánynál, pff, mit képzeltem, de akkor sem értem, hogy mi a fene történhetett?
Írtam neki, hogy megmagyarázhatná, de csak a "látta, de leszarja" effektus lépett életbe.
Mind1, már töröltem is a francba, hát azért hülyét ne csináljon belőlem senki se.
Csak azért elég sz@rul esik, hogy megörültem, hogy végre talán lesz egy csaj ebben a sz@aros életemben, erre tessék, nem pofára estem, hanem a földbe verték a pofám.
Cöhh, mit is képzeltem...
akkor szard le :D bár kicsit gyerekes, hogy törölted és el is árultad érzelmeidet felé
de ne add fel, egyszer majd akkor jön valaki az életedben amikor nem számitasz rá :)
hány éves vagy?
Hát most írjam le és égessem le magam még jobban?
Oké. 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!