Minimum vagy egy tucat mappám eltűnt a gépről, csak úgy, mi a fene történhetett?!
Figyelt kérdés
Nagyon zaklatott vagyok, minden lényeges munkám azokban a mappákban volt.. Külső megbízások, irományok, több giga anyag szőrén-szálán eltűnt és mivel jobban vigyáztam a mappákra mint a szemem fényére és nagyon lassan töröl a gép, biztosan feltűnt volna ha félre nyúlok.. Senki nem pakolta át vagy törölte a fájlokat. Mi történhetett?!2013. nov. 2. 11:54
1/3 anonim válasza:
szedj le egy hd sentinel portable-t és nézd meg a vinyó állapotát ha sérült akkor létezhet hogy "eltünedeznek" a fájlok.
2/3 anonim válasza:
"jobban vigyáztam a mappákra mint a szemem fényére"
Akkor két külön vinyón kell őket tartani két példányban, ha ennyire fontos.
Eressz rá egy Recuva-t, hátha vissza tudod állítani.
3/3 A kérdező kommentje:
Jogos, ezek után ha a fájlok "túlélték" biztos, hogy több helyen tárolom majd a mappáim.. Már 2 órája fut egy program, remélem a vizsgálatnak lesz eredménye. Köszönöm szépen a tippeket, sokat segítettetek!
2013. nov. 2. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!