Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy idősebb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy idősebb nő szívesen lenne egy fiatalabb pasival?

Figyelt kérdés
Hogyan kellene közelednem hozzá?
2014. júl. 17. 06:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos:-)
2014. júl. 17. 06:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Változó. Nagyon változó. Sokan nem.

Bár ha olyan keresel aki igen, nagyon nem nehéz találni kedvedre valót.

Egy jó tanács, előre tisztázzátok le miről szól a érintkezés vagy kapcsolat, és ki a domináns!

2014. júl. 17. 06:45
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

"Sokan nem."

Jól látszik, h életedben nem láttál nőt:D

2014. júl. 17. 06:53
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
A párom 8 évvel fiatalabb mint én.Ő is be volt sz*rva,nem tudta hogy kezdeményezzen.Sokat beszélgettünk,rájöttem,hogy érettebb a koránál,szinte mindenben passzolunk.Azóta is együtt vagyunk,várjuk az első babánkat:)
2014. júl. 17. 06:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, nőtől függ. De szerencsére sok olyan van az idősebbek között akinek bejönnek a fiatalok ;) hála istennek :)
2014. júl. 17. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:

"# 3/5" Amikor a csajokkal általában 5-6-al kibeszéljük a férfiakat pont ezen röhögünk, mert a férfiak még ezt is jobban tudják, hogy egy nő mit szeretne. :)))

"idősebb nő"-re én 40+ ra értetem, hogy idősebb, korosabb

de amúgy még sok csajnál 2-3 korkülönbség 20-30 között is zavaró ha az ő javára van

Van köztük aki elvárja, hogy a pasi legyen egy 5-össel minimum, - még csak szex esetén is- idősebb - tehát nyilvánvaló ő nem lenne szívesen fiatalabb pasival.

2014. júl. 17. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

"kibeszéljük a férfiakat pont

ezen röhögünk, mert a férfiak még ezt is jobban tudják, hogy egy nő mit

szeretne. :)))"

Nyugodtan röhögjetek, mi meg azon szoktunk, h a nők maguk se tudják.

Nem véletlen van a mondás se, ami úgy hangzik:

Kik vagyunk?

Nők!

Mit akarunk?

Nem tudjuk!

Mikor akarjuk?

Most!

2014. júl. 17. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudod mi a vicc, vegyes vágott lett a felállás, és egy bi pasi után heteró is bekerült.

- Ti pasik nem tudjátok mit akartok, csak amikor már elveszítitek. - a te hangnemedben. - elk.

Tény a többsége a nőknek egy korig többet vacillál, nem 10-ből 9 megfelelő nemű jó a szexre. :)))

Amúgy meg ez előítéletes és lealacsonyító, ja és általánosító duma nem vezet sehova.

2014. júl. 17. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért ne? Elég sok példát látni erre.
2014. júl. 17. 09:20
 10/11 anonim válasza:
100%

Már eleve a kérdés... igen drága, te fiatal pasi vagy és még nem férfi. Én rendesen idegbajt kapok attól, hogy 20-23 éves srácok akarnak felszedni (én 35 vagyok).... Semmi kedvem tanítónéni lenni, nem ugyan abban az életperiódusban vagyunk, engem már nem a viva tv érdekel, szexre se jók még, mert még nem tanultak eleget. Bár egy nagyikorú hölgytől azt hallottam, hogy azért jók, mert bár nem tudják mit csinálnak, azt sokáig :D

Annyira boldog lennék, ha a fiatalabb urak a korukhoz közelálló hölgyeket boldogítanák... de azok a harmincas-negyvenes korosztályra vadásznak, döntően valami érdekből vagy komplexustól vezérelve, persze akinek nem inge, ne vegye magára. :)

2014. júl. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!