Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy idősebb nő szívesen lenne egy fiatalabb pasival?
Változó. Nagyon változó. Sokan nem.
Bár ha olyan keresel aki igen, nagyon nem nehéz találni kedvedre valót.
Egy jó tanács, előre tisztázzátok le miről szól a érintkezés vagy kapcsolat, és ki a domináns!
"Sokan nem."
Jól látszik, h életedben nem láttál nőt:D
"# 3/5" Amikor a csajokkal általában 5-6-al kibeszéljük a férfiakat pont ezen röhögünk, mert a férfiak még ezt is jobban tudják, hogy egy nő mit szeretne. :)))
"idősebb nő"-re én 40+ ra értetem, hogy idősebb, korosabb
de amúgy még sok csajnál 2-3 korkülönbség 20-30 között is zavaró ha az ő javára van
Van köztük aki elvárja, hogy a pasi legyen egy 5-össel minimum, - még csak szex esetén is- idősebb - tehát nyilvánvaló ő nem lenne szívesen fiatalabb pasival.
"kibeszéljük a férfiakat pont
ezen röhögünk, mert a férfiak még ezt is jobban tudják, hogy egy nő mit
szeretne. :)))"
Nyugodtan röhögjetek, mi meg azon szoktunk, h a nők maguk se tudják.
Nem véletlen van a mondás se, ami úgy hangzik:
Kik vagyunk?
Nők!
Mit akarunk?
Nem tudjuk!
Mikor akarjuk?
Most!
Tudod mi a vicc, vegyes vágott lett a felállás, és egy bi pasi után heteró is bekerült.
- Ti pasik nem tudjátok mit akartok, csak amikor már elveszítitek. - a te hangnemedben. - elk.
Tény a többsége a nőknek egy korig többet vacillál, nem 10-ből 9 megfelelő nemű jó a szexre. :)))
Amúgy meg ez előítéletes és lealacsonyító, ja és általánosító duma nem vezet sehova.
Már eleve a kérdés... igen drága, te fiatal pasi vagy és még nem férfi. Én rendesen idegbajt kapok attól, hogy 20-23 éves srácok akarnak felszedni (én 35 vagyok).... Semmi kedvem tanítónéni lenni, nem ugyan abban az életperiódusban vagyunk, engem már nem a viva tv érdekel, szexre se jók még, mert még nem tanultak eleget. Bár egy nagyikorú hölgytől azt hallottam, hogy azért jók, mert bár nem tudják mit csinálnak, azt sokáig :D
Annyira boldog lennék, ha a fiatalabb urak a korukhoz közelálló hölgyeket boldogítanák... de azok a harmincas-negyvenes korosztályra vadásznak, döntően valami érdekből vagy komplexustól vezérelve, persze akinek nem inge, ne vegye magára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!