Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masodik randi utan nem tortent meg semmi az normalis?
Figyelt kérdés
18/f egy lannyal mar tul vagyunk az ismerkedesen tegnap taliztunk masodjara, leultunk egy padra beszelgetni dolgokrol, de a kapcsolatunkrol nem. Nagyon jol ereztem magam, o is ezt mondta ahogy az elso tali vegen is. Nem is tudom hogy azert talizunk mert szimpatikus vagyok neki, vagy akar is valamit ami tobb mint haversag. Mindenesetre gondoltam, hogy megfogom a kezet, esetleg koszonesnel egy szajra puszit, de valosagban teljesen mas volt... Lehetetlen, az elenen mindig ugy ment hogy ugy tartotta a kezet hogy nem lehetett megfogni, vege fele mar leengedte de beszari voltam. Volt egy par pillanat amikor csak mosolyogtunk egymasra de kb 2mp utan megint elkezdett beszelni. Szoval nem merek semmit se lepni. El is kepzeltem azt a pillanatot ahogy megfogom a kezet, es megkerdezi hogy mit csinalok..., haza is mehetnenk.. Elkisertem haza, de ott is ketszer arcra puszi.. Mi a velemenyetek? Meg csak azt se tudom eldonteni hogy randi vagy tali volt.....2014. júl. 15. 16:43
1/2 anonim válasza:
Hm hm, szeritem Ő is hasonloan tervezett, csak nem merte meglepni. Ez annyira aranyos :3
2/2 A kérdező kommentje:
Aranyos-aranyos... Nincsenek itt konkretumok! :D ma pl nagyon rosszul erzem magam mert nem beszeltunk meg (ilyen sem nagyon volt)..
2014. júl. 15. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!