Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Van köztetek ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Van köztetek ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Szivesen megismerkednék ilyen fiúval!

Nos, először is a kor az nekem nagyon is számít. Ne legyen 15-nél fiatalabb s 17-nél idősebb.

külső: ne legyen szemüveges, legyen nálam magasabb(160 cm vagyok) legyen barna haja és barna szeme, imádom ha egy fiún csőgatya van:) ne hordjon rózsaszín és piros fölsőt, ne legyen hosszú haja viszont kopasz se legyen, legyen igényes(tehát ne legyen büdös, a haját is ápolja s mossa)

belső: fogadja el hogy vékony vagyok, szeresse a horrort:) ne legyen túlságosan romantikus, szeretem ha tudja mit akar:) tehát ne romantikától csöpögős dumával próbáljon hódítani, legyen humorérzéke, legyen kedves, védjen meg ha arról van szó:) legyen megértő, szeressen zenét hallgatni, szeresse a focit:) ne találja gyerekesnek ha hintázva zenét akarok hallgatni, ha lát egy csinos s vonzó lányt az utcán akkor nézze meg:) mert ha nem nézi meg akkor nem is pasiból van szerintem:)) ne legyen olyan hogy csak a 10. randin csókol meg mert az már kicsit késő:// szeressen a HAVERJAIVAL meccset nézni:)) a szól a zene egy buliban akkor táncoljon is ne legyen nyuszi:))

jó ilyen fiú biztos nincs:))

2014. júl. 13. 17:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
szeretem az emberek fejét késtartónak használni, ez ugye nem kizáró ok?
2014. júl. 13. 17:25
 2/26 anonim ***** válasza:
De cuki vagy. :)
2014. júl. 13. 17:26
 3/26 anonim ***** válasza:

Igen, van!

Csak kínai...

Úgy hívják, hogy Nelee Gyen

4/26 Mr. Truth ***** válasza:
52%
hát... keress a b*ik között... azok hordanak csőgatyát...
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
miért kell,hogy úgy nézzen ki kívülről mint egy metroszexuális ?
2014. júl. 13. 17:28
 6/26 anonim ***** válasza:
jaj isten milyen el városok ezek... :3 hát de van csak egy pár dolgot kivéve ;) nem tünsz nehéz esetnek csak az el várások és mi az miotta jön ide h szeresen a haverjaival meccset nézzni? O.o meg szerintem az hogy adjon magára az egy alap dolog... A többi meg nem akadály számomra.. :)
2014. júl. 13. 17:28
 7/26 anonim ***** válasza:
Csőgatya? Sp jó lesz?
2014. júl. 13. 17:29
 8/26 Horus magnus est válasza:
Én nem ilyen vagyok, de biztosan van ilyen.
2014. júl. 13. 17:31
 9/26 anonim ***** válasza:
Ha ilyen elvárásaid vannak sosem lesz barátod.
2014. júl. 13. 17:31
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Te még nagyon tini leány vagy... Álomország partján várod a hercegedet.
2014. júl. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!