Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Üdv! 19 éves fiú vagyok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fegyo3000 kérdése:

Üdv! 19 éves fiú vagyok, van egy lány akivel szeretnék találkozni de nem jön össze. Miért?

Figyelt kérdés

Amikor interneten keresztül "beszélgetünk" akkor mindig beleegyezik a találkába és jókedvűen válaszol mindenre amit írok sőt jókat szoktunk hülyéskedni, azonban sajnos mindig ugyanaz a vége hogy később rámír: "mégse érek rá" . Vélemény?

Az igazi kérdésemet végre feltéve: Mit gondoltok srácok szerintetek van esélyem nála csak tényleg sose ér rá(a nyár közepén) vagy csak hihetetlenül udvarias velem de így próbál lerázni?

ui: ha esetleg valakinek ez furcsa lenne hogy miért csak neten próbálkozom...van közöttünk vagy 15 km és annyira már ismerem őt hogy tudjam félénk hogy csak úgy "rárontsak".

uui: mindenkinek a válaszát szívesen elolvasom de légyszíves rendesen válaszoljatok!

2014. júl. 11. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány?
2014. júl. 11. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem le akar rázni, csak nem akar fájdalmat okozni neked.
2014. júl. 11. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:

jelenleg 18 éves a lány, egyébként már egyszer megpróbáltuk de nem jutottunk sokra, ő akarta én viszont nem voltam eléggé készen mert rengetegszer akart találkozni velem és nekem ez sok lett így hirtelen, de később már szerettem volna

Azóta viszont tudtommal nem volt senkije sem és ha ez számít valamit egy idő elteltével akkoriban állítólag pont az esete voltam.?.?.

2014. júl. 11. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
most visszanyal a fagyi
2014. júl. 11. 16:22
 5/5 anonim válasza:
Biztos,hogy azért nem akar veled tlálkozni,mert anno te is hasonlóképpen bántál vele..
2014. júl. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!