Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem nagyon szeretne velem találkozni akkor az mit jelent?
Beszélgess vele iskolán belül. Közös tanóráról, közös barátokról, suli körüli történésekről, közelgő suli programokról. Tartsd szóval különböző kérdésekkel, de ne legyen belőle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegőt. Nem gond, ha lelépsz, mielőtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tőle: "Örültem, további szép napot!" / "Jó órát!" Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következő beszélgetéshez.
Ha már szívesen elhívnád randira, előtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre.
- Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt?
- Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni?
- Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni?
Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a lánnyal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz.
ilyesmi...
heló!
jó tanácsom nincs mert ugyan ebben a cípőben járok kelek :/
sőt én is 19 vok és igen-igen of course én se értem a csajokat sajna
ezzel csak az volt a célom hogy tudd nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!