Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 19 éves lányként még nem volt párkapcsolatom méltán érzem magam nagyon szarul?
Szerintem a szarul érzésre sosincs jó ok. De van, amikor érthető. A párkapcsolat nem magától jön a korral, hanem tenni kell érte (mint minden másért az életben).
Mit tettél érte, hogy legyen?
21 éves vagyok, hímnemű, és még egy se volt nekem se. Ettől függetlenül nem siránkozok mindennap emiatt.
Amúgy nem dugunk?
22 vagyok, majdnem egy éve vagyok a párommal. Korábban rajta kívül nem volt senkim, bár nagyon nem is vágytam rá. Aztán megjelent Ő, és kirángatott az életbe. :) (Tényleg nagyon sokat tanultam, egyetemre jártam, dolgoztam, stb.)
Azt hiszem, ha nem találtam volna rá, még mindig nem lenne senkim.
Szerintem nem kell amiatt szarul, vagy kevesebbnek érezned magad, mert nincs kapcsolatod. Ha szeretnél, tegyél is érte! Bújj ki a csigaházadból, élj, mosolyogj sokat, főleg azokra a pasikra, akik bejönnek!
Az és a párom 15 évvel idősebb nálam... (Van, aki szerint apakomplexus, van, aki szerint koravénség, szerintem meg mind a ketten "gyerekek" vagyunk még lélekben. :) )
08.14 22:35-ös! Köszönöm a kedvességed.
Előző vagyok, és igen, boldog Vele!
Nekem már csak ez számít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!