Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudják itt egyes lányok osztani az észt a nem vonzó 20 on éves pasiknak, hogy ha ők átlagos lányként kimozdulnak egy kicsit is, akkor 2 év alatt simán 4 kapcsolatot össze tudnak hozni, nem vonzó fiúként ez nem így megy, miért nem fogják fel?
,,Nem vagyok annyira kimodzulós, mégis kb. 2 év alatt most van a negyedik barátom. Akivel remélem sokáig együtt leszünk. :)
Én már ismerkedtem rock koncerten is, mert csatlakoztam egyik lány ismerősömhöz.
22N (kocka xd)"
Kocka nőként. De mi a helyzet nem vonzó kocka fiúként (nem kövérség miatt)?
Az, hogy a kocka pasik is találnak párt, ha kimozdulnának néha és nem csak a kiba gép előtt ülnének.
Ha nem vagy vonzó külsőre, attól még lehet érdekes a személyiséged. Ja hogy arra is gyúrni kell. Ahammmmmmmm.
Eddig összesen 4 kocka pasim volt és mindegyik állati aranyos, kedves, férfias, TÚLSÚLYOS, okos és humoros. Mindnek jó volt a személyisége.
hülyeség ez az egész dolog...én is csak átlagos pasi vagyok szinte nem is mozdulok ki, csak munka-otthon között járok ide-oda és neten (itt) sikerült összeismerkednem egy lánnyal aki nagyon tetszik és szerintem nem vagyok közömbös számára...ha valaki meg akarja találni a párját az megfogja, aki meg sajnáltatni akarja magát az meg azt fogja...sírjanak mint a kislányok és ne is akarjanak előrébb jutni, ezt teszik magukkal...meg is érdemlik, hisz ezt akarják csak...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!