Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy volt-e párkapcsolatom, vagy nem?
Nem kell elmondanod. Még jó is, ha nem fogsz csevegni a régi kapcsolatkoról. Szexben van tapasztalat, nem is ragadtál még életed nőjének emlékében...Nem olyan rossz.
Arról meg hogy kapcsolat tapasztalatod nincs.. szerintem várjuk el egy 27 éves férfitól hogy kicsit elgondolkozik a helyzeteken, és megtalálja a helyes viselkedési formákat. :)
sok csaj örülne ennek, hogy szűz vagy szinte.
a maga képére formálhat ha van esze:)
amúgy ugyanannyit számít mintha már lett volna kapcsolatod.
az előző kapcsolat romjait általában az emberek nem dolgozzák fel, nem tanulnak belőle tehát alapból ezzel indítanak.
így, hogy nem volt kapcsolatod így legalább a nulláról indulsz, de ha nem figyelsz ugyanúgy kilyukadhatsz oda ahol azok vannak akik mínuszból indultak:)
a pokol az pokol, mindegy honnan indulsz.
Az a baj,hogy már az én koromban is kb. így,hogy nem volt kapcsolatom nyomoréknak néznek,meg biztos valami baj van velem kategóriába sorolnak,és így nem is akarnak velem kezdeni se. :/ Pedig ők is valahonnan elkezdték,ezt mind elfelejti.
22/F
#4 De igen, el kell mondanod. A kapcsolat alapja az őszinteség. Egyébként ez csak pozitív dolog lesz a csajodnak.
Popószexet akartam, és a barátnőm azt mondta, hogy nem szűz a popója, de semmi többet. Én meg nekimentem, mint egy jól bejáratott lyuknak. A mai napig nem engedi azóta. Tényleg nem volt szűz, de csak egyszer volt benne pénisz, a bedugás/kihúzás erejéig. Ha ezt akkor tudtam volna...
Hát, a tapasztalat nem árt...
De nem hinném, hogy nagy hátrányban lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!