Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság aztán meglátjuk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság aztán meglátjuk? Lányok ti ezt mikor mondjátok?

Figyelt kérdés

Mondtam nem rég egy lánynak hogy többet érzek iránta mint

barátság és kis gondolkodás után ezt mondta:Barátság aztán meglátjuk!Szerintetek összejöhet még (a lány még nagyon tapasztalatlan)

2010. jan. 6. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű hogy csak fél...Ne siesd el a dolgokat!
2010. jan. 6. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
ha még nem bizok vkiben.
2010. jan. 6. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Fél éve ismerem és elvagyunk mint barátok és jeleket adott hogy legyen már valami de aztán most meg leblokkolt :)
2010. jan. 6. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
és? a nyakadba kellene h ugorjon? legyel mar turelemmel.. :S
2010. jan. 6. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem :/ próbálok türelmesebb lenni
2010. jan. 6. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt mondtam valakinek, akkor nem akartam tőle semmit. Mivel írtad , hogy tapasztalatlan, gondolom fiatal is..

ezért nem kell kétségbe esni, ezek szerint te vagy neki az első ilyen.

2010. jan. 6. 17:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok igen az első elmondása szerint :) és nem is túl idős :) én se vagyok túl tapasztalt de azért tapasztaltabb vagyok nála...
2010. jan. 6. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért 1 hónap barátkozgatás után kérdezz rá mégegyszer
2010. jan. 6. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én mindig ezt mondom, vagyis 1x elbsztam és nem ezt mondtam, meg is lett az eredménye. Szóval szerintem, teperj, de türelemmel.. Nem hajt a tatár, ha tényleg szereted, akkor nem fog elmúlni csak úgy.. :) És különben is így 1 kis harccal édesebb a méz is.. :)
2010. jan. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!