Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az olyan 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan 31 éves nőről, aki még most is szingli évek óta és még most is olyan szempontjai vannak, hogy a pasi legyen Brad Pittet megszégyenítő arcú, ne kopaszodjon picit sem, ne legyen a mellkasán a pasinak egy szőrszál sem?

Figyelt kérdés
Mert egy társkeresőn ilyenbe botlottam bele, aki első pár mondat után meg is mondta, hogy ha nem ilyen vagyok (én 29), akkor legyek oly szíves és ne zavarjam, és ne menjek el randizni sem vele. Ja és legyek 185 cm, ő meg 163 cm. Azóta is egyedül van, 1 éve volt ez.
2014. júl. 4. 15:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Aztán később:

,,

szőrös vagy?

mármint a mellkasod?

Remélem nem, megérted, hogy nem bírom a szőrt egy pasin semmilyen formában, nem tűröm és kész.

Tudod az apróságokban elveszek :D

2014. júl. 4. 16:02
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Én már azok után sem válaszoltam volna, amiket a 10. válaszban írtál. Mit képzel magáról?
2014. júl. 4. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
Nincs róla véleményem, az ő dolga, és az is az ő dolga lesz, hogy viselje a hozzáállása, a döntései következményeit.
2014. júl. 4. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

Alap szerintem, hogy egy 35 körüli férfi ne kopaszodjon vészesen. Nekem is az tetszik ha nem túl szőrös a mellkasa, semmi a legjobb, csak természetesen..., de nem ez lenne az akadály ha amúgy minden más rendben van vele. Az a durva ha amúgy látni sem akar senkit ha nem ilyen. Legalább boldog lehet mással a fickó, meg jut más nőnek is férfi. :D

23l

2014. júl. 4. 16:04
 15/24 A kérdező kommentje:
Kopaszodok valamelyest. Ez meg nem alap. Miért lenne alap? Én döntöm el, hogy kopaszodom-e? Nem. Akkor meg milyen alapról beszélsz kedves válaszoló? Már bocsi, hogy picit morcos vagyok, de nincs igazad, hogy alap. Nekem van kb 70 haverom, abból 20 eléggé kopaszodik 30 felett. Ők sem önszántukból kopaszodnak.
2014. júl. 4. 16:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, ahogy olvasom, ha minden más rendben van vele (remélem nem az anyagiakat érted), akkor elnézhető a szőrös mellkas és a kopaszodás. Legalább te elnézheted ezeket a dolgokat, de ő nem nézte el. ez zavart.
2014. júl. 4. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Én már ennél gázabb nőkkel is találkoztam szerintem, randivonalon. Leginkább ott buktak el, hogy nem vették figyelembe a nagy távolságokat, és vékonyabbnak adták ki magukat a valóságosnál. De élőben már nem olyan nagy a szájuk.

Ez a tiéd csak olyan, mint Marge Simpson nővérei a Simpson családban.

Az ilyenekből lesz öregen a "cat lady".

Amúgy Brad Pitt 183, tehát nem lenne dobogós a saját hasonmásversenyén.

2014. júl. 4. 16:24
 18/24 anonim ***** válasza:
51%

# 14:

26 évesen én is kopaszodom, ilyenek a génjeim. Van aki már 18 évesen kopaszodik és ahogy nézem, egyre később egyre több a kopasz ember.

2014. júl. 4. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Biztos valódi a profil? Mert az általa írtak, ahogy olvasgatom, nagyon kamuszagúnak tűnnek, mintha csak valaki szórakozna veled.

Ha valódi, akkor egy nagyon butuska nőnek tűnik. Már nem azért, mert olyan férfiak tetszenek neki, akik nem kopaszodnak és szőrtelenítenek (érdekes, ha egy férfi szép nőt akar, mindenki azzal jön, hogy ne adjon lejjebb az igényeiből, mert hát nincs értelme olyannal kapcsolatnak, akihez nem vonzódik), hanem maga a stílusa miatt.

"szőrös vagy?"... kééész! :DDDD

2014. júl. 4. 16:33
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyeneknek soha nem lesz pasijuk! Én is társkeresőn ismerkedtem,de nem voltak ilyen igényeim. Találtam is magamnak párt!
2014. júl. 4. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!