Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit mondanátok a sok-sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondanátok a sok-sok éve szingli 30 as férfiaknak? Miben bízzanak pártalálás tekintetében?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Semmibe. Valszeg nem véletlen nem kell senkinek.
2014. jún. 30. 13:55
 2/15 anonim ***** válasza:

Az első egy troll:)

Mit jelent az, hogy sok-sok éve? Mi az, hogy nem talál párt? Hogy keres? Keres egyáltalán? Mert miért kéne mindig keresni, nem vagyunk mi zokni, nem igaz?:)

26N

2014. jún. 30. 13:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért kellene keresni? A legtöbb nő önszántából nem megy oda egy idegen pasihoz.
2014. jún. 30. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
nem úgy értettem, hanem hogy akarsz-e egyáltalán. nem mindenkinek élete értelme a párkapcsolat:))
2014. jún. 30. 15:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát pl van bő 3 és fél milliárd nő, - az egyik csak jó lesz!
2014. jún. 30. 17:39
 6/15 anonim válasza:
Az egyik rokonom túl a 40 en találta meg az igazit, eddig nem volt igazán tartós kapcsija és évek óta senkije nem volt. Én azt mondom kitartás!;)
2014. júl. 1. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igaz, hogy mindenki megtalálja a foltját. A saját ismerettségi körömben is sokan vannak, akik egyedül haltak meg, pedig nem voltak sem koldusok, sem hátborzongatóan csúnyák. Én a barátaim-kollégáim szerint jól nézek ki, jó munkám van, jó humorom, jól táncolok, havonta legalább egyszer randizom, de max. nagy néha egy egyéjszakás lesz belőlük, kapcsolat soha. Senki sem tudja megmondani, mi a baj velem, és már kezdek kicsit belefáradni.

De ahogy te is írtad, a nők nem fognak leszólítani, úgyhogy ha te nem akarsz egyedül meghalni, muszáj újra és újra próbálkoznod, bármennyire fáj is a sok visszautasítás.

2014. júl. 3. 16:49
 8/15 mandarin11 válasza:

Sok 30 körüli szingli nő is van a világban, szintén jól néznek ki, jó körülmények között élnek... és mégsem találnak párra, vagy nem marad tartós a kapcsolat. Ebben az anyagias világban a belső lényeges dolgok - mint az érzések - nem szerepelnek az első helyen. Nem tudnak az emberek őszintén nyitni egymás felé, aki pedig nyit, az sokszor sérül, mert éppen egy belsejét elzáró emberrel találkozik. Boldogtalanok, és nem veszik észre az emberek, hogy a gyógyír a lélek védelmére nem az, hogy elzárják magukat és így nem látják, milyen rideggé válnak általa, és másokat is megsebeznek.

Ez pusztán önvédelem, ez a sok ridegség.

De van egy mondás, ahogy fenn úgy lent. Ahogy benn úgy kinn.

2014. júl. 5. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves #8 - as, ezt a mondást még nem hallottam, és azt hiszem, nem is értem igazán (egy kicsit homályosan talán dereng valami - de nem jön ki tisztán).
2014. júl. 6. 10:59
 10/15 Reedge válasza:

Jelenleg két "megoldás" jutott eszembe, nyilván létezik több is, csak gondolom én is megosztom eszméim:

1. Lehetséges, hogy nagyon rá van feszülve a témára, épp ezért nem jön össze, "minél jobban összeszorítja a markát, annál hamarabb kénytelen lesz elereszteni". Próbáljon meg mással foglalkozni, amit mondjuk szeret, amire nem jutott elég ideje pont emiatt vagy az életmódja miatt. Ha más területen sikert ér el, az növeli a magabiztosságot így a férfi önbizalma is elegendő a kezdeményezéshez és erre felfigyelnek a hölgyek is.

2. Javaslom menjen el egy "PUA" tréningre, ha tényleg párt szeretne, is minden fortélyt megtanítanak a biztos sikerhez!

2014. júl. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!