Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap volt életem első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap volt életem első csókja. Ti is ezt éreztétek?

Figyelt kérdés
Igazából elég kellemetlenül éreztem magam, mert nem tudtam, hogy kell ezért közben próbáltam "elsajátítani" és nyelves volt. Olyan fura érzés volt, hogy itt egy nyelv ott egy nyelv. Fiú vagyok és 18 éves. Következőnek jobb lesz, vagy ugyanilyen kaki? Mondjuk nagyon rossz lehetett, mert tegnap óta a lánnyal nem is beszéltünk és szerintem én ronthattam el valamit.
2014. júl. 3. 21:25
1 2
 11/12 anonim válasza:
nekem is rossz volt az első, utána nem is nagyon mertem megint megpróbálni, de aztán belejöttem szép lassan :D
2014. júl. 3. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon borzasztó volt az első csók.. az utána lévők viszont sokkal jobbak voltak, valószínűleg azért is, mert mástól 'kaptam' őket :)
2014. júl. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!