Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók közben, éreztetek valamit? Vagy milyen volt számotokra?
Figyelt kérdés
Mármint azt a bizsergést stb-t. Vagy semmit sem éreztetek? :)2013. márc. 13. 23:06
1/6 anonim válasza:
inkább izgalmas volt, mint bizsergős
2/6 anonim válasza:
Boldogságot, és izgalmat éreztem kb egész éjjel tudtam volna folytatni :)
3/6 anonim válasza:
(: Aki iránt érzel valamit, azzal mindig olyan, mintha először csókolóznál.
4/6 anonim válasza:
Az első fura volt,de aztán megszokod és baromi jó érzés lesz.
5/6 anonim válasza:
Csak arra emlékszem, hogy nagyon nyálas volt... lessen 10 éve már :)
25/N
6/6 anonim válasza:
Az első csóknál totál nagy szédülést és egy kis hányingert éreztem. Úgy történt, hogy egy szórakozóhelyen (14 évesen, LOL) mentem épp a pulthoz és egyszer csak elém állt egy csaj és lekapott. Nem ellenkeztem, bár azt sem tudtam, hogy ki ő, hogy néz ki, csak remélni mertem, hogy csaj. Sajnos az első csókom nem a szerelmemmel vagy a barátnőmmel volt, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!