Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek, mikor elmondta, hogy szeret a párotok?
Figyelt kérdés
Ma este elmondta, hogy szeret. Egyszerűen nem tudom a mosolyt levakarni az arcomról, annyira boldog vagyok. Ki mit érzett, mikor elmondta?2011. nov. 30. 00:13
1/8 anonim válasza:
Én is örültem. Bár ő seggrészeg volt. De olyan édesen mondta a dolgokat. :D
2/8 anonim válasza:
Elég kényelmetlenül éreztem magam. Még nem is ismertük egymást túl hosszú ideje, amikor mondta. Komolytalannak tűnt emiatt, és azt sem tudtam, mit válaszoljak, én nem voltam szerelmes. 21L
5/8 anonim válasza:
leejtettem miatta a sörömet ezért jól szájbavágtam...
6/8 anonim válasza:
sz*rt se éreztem... nem is nagyon figyeltem mondjuk, manapság meg csak úgy rávágom hogy én is szeretlek, de nem igazán érdekel... olyan mintha azt mondanám 3 púpú teve...
7/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló szégyellhetnéd magad, pont az ilyen emberek miatt van a sok csalódás
8/8 anonim válasza:
nagyon váratlan volt, de énis mérhetetlenül szerelmes voltam, ezért boldog voltam :) hirtelen azt sem tudtam mit reagáljak :D de mondtam neki hogy énis szeretlek... a mai napig boldog vagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!