Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt életem első csókja. Ti is ezt éreztétek?
Figyelt kérdés
Igazából elég kellemetlenül éreztem magam, mert nem tudtam, hogy kell ezért közben próbáltam "elsajátítani" és nyelves volt. Olyan fura érzés volt, hogy itt egy nyelv ott egy nyelv. Fiú vagyok és 18 éves. Következőnek jobb lesz, vagy ugyanilyen kaki? Mondjuk nagyon rossz lehetett, mert tegnap óta a lánnyal nem is beszéltünk és szerintem én ronthattam el valamit.2014. júl. 3. 21:25
1/12 anonim válasza:
Lol. :D nekem jó volt, pedig még a nevét sem tudtam az illetőnek
2/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem 22 éves koromban volt az első csókom. Nem tartottam kellemetlennek, bár izgalmas, izgató sem volt. Nem undorodtam a férfitól. Igazából izgultam nagyon és lehet hogy ezért nem élveztem annyira, de így visszagondolva egy kellemes élményként maradt meg.
3/12 anonim válasza:
nekem is kellemes volt.. szerintem gyakorlással jobb lesz ne aggódj :D
4/12 anonim válasza:
Èn is tudtam azonnal csókolózni.Majd jobb lesz persze ne aggódj.
5/12 anonim válasza:
Ne aggódj, majd belejössz, meg jobb lesz :D
6/12 anonim válasza:
Hát én rögtön ráéreztem "az ízére", a partnerem szerint ez nem túl gyakori hogy valaki ennyire jól csókoljon, és ráadásul elsőre, szóval semmi baj ha elsőre nem megy, majd beletanulsz. :)
7/12 anonim válasza:
Nem dehogy, később sokkal jobb lesz! Mondjuk nekem az első is marha jóó volt, mert attól kaptam, akivle most is járok, és akibe szerelmes voltam már akkor is :)
8/12 A kérdező kommentje:
Hehee ezek nagyon jo sztorik :D akkor ugy latszik csak en voltam ekkora kaki xd
2014. júl. 3. 22:01
9/12 anonim válasza:
nem csak te! nekem is furcsa volt nagyon elsőre.. és még jópár alkalommal azután is,amíg meg nem szoktam
10/12 anonim válasza:
Az én elsőm is ilyen fura volt.. Nem igazán tudtam elengedni magam. Azóta nem volt alkalmam gyakorolni, de remélem a kövi jobb lesz. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!