Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha még nincs meg a randi időpontja, hagyjátok, hogy más srácok is közeledjenek felétek?
Tudod a tűz és a vas nagyon veszélyesek...
Mi van ha elmész randizni és ne adj isten valaki meglát,hogy te mással találkozgatsz, vagy épp a kiszemelt. Ha nagyon tetszik a srác, akkor koncentrálj csak rá.
Hát nálam (én lány vagyok) megesett hogy randiztam egyszerre több fiúval is, valahogy fel kellett mérnem őket, hogy melyik a jobb :) De ez kb akkor volt, amikor egyikbe sem voltam szerelmes, csak úgy tetszettek, egyikbe ez, másikba az.
Aztán később olyan is volt, hogy komolyan szerelmes lettem, majdnem első látásra, első találkozásra nagyon jól kijöttünk egymással, akkor már más volt a helyzet. Akkor eszembe sem jutott más pasikkal randizni, mert mindig csak ő volt a fejemben.
Szóval lehet, hogy elmegy az elsővel randizni, aztán másodikkal is, és csak utána fog dönteni hogy melyik a szimpibb neki, melyikkel legyen komolyabb kapcsolat.
De mondjuk az már egy rossz pont, hogy te nem értél rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!