Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tetszene nektek ha egy 35 éves férfinak ilyen lakása van? Elégséges?
Csak egy példa volt, nem az enyém. Csak ha ilyen volna, akkor az elfogadható-e?
"Nem azzal kell, de ha nincs, akkor egyetlen csaj sem hajlandó leállni egy pasival. Mindenki ezt mondja."
Túlzásokba ne ess. Lehet, hogy páran ezt mondják, de ők is tévednek. Szerinted az jó, ha a pénzedbe, lakásodba szeret bele valaki és nem beléd? Ez ugye tudod mit jelent? Hogy az első nálad gazdagabb pasi simán elcsábítja tőled. ;)
Nem. Egy FELNŐTT, 35 év körüli nőnek fontos, hogy olyan pasija legyen, akinek van egzisztenciája. Nem a pénz a lényeg, hanem hogy a férfi legyen annyira férfi, hogy teljesen jól elvan a szülei nélkül is.
Itt már nem tinikről van szó, hanem felnőtt, érett emberekről.
Kérdező, azért szólnak le, mert 12 évesek. Hahó, ez a szerelem témakör:))
27N vagyok, nem kell, hogy lakása legyen az illetőnek, mert nagyon mobil szeretek lenni (kerületekben mozogni), és emiatt számomra ez hátráltató tényező.
És nem is várható el, hiszen mondjuk keresel 100-at, mondjuk vidéken egy albi 50 rezsivel együtt (vagy nem tudom, sose laktam vidéken, Debrecen amúgy NAGYON unalmas, költözz el:D), és akkor még nem ettél, nem mentél moziba. Egyértelmű, hogy nem tudsz lakást venni! Nem várható el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!