Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő rögtön odaadja magát nektek, arról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
(már az első találkozáskor)2014. jún. 29. 22:20
21/28 A kérdező kommentje:
okés
2014. jún. 29. 22:44
22/28 anonim válasza:
Azt,hogy valószínűleg másokkal is eljátsza ezt és elég nagy r*b***.Az ilyeneket nagy ívben elkerülöm,mint a leprásokat.
23/28 A kérdező kommentje:
nem, mással nem.
2014. jún. 29. 22:47
24/28 A kérdező kommentje:
mondjuk én szeretem élvezni az életet és nem vagyok álszent, mint mások.
2014. jún. 29. 22:52
25/28 anonim válasza:
inkább idősebbeknél van ez, kérdező. nem tudom, hány éves vagy.
úgy 25 felett nem szokás már hónapokat várni, szóval akkor már első randin is normális lehet, férfinak nőnek egyaránt:)
26/28 anonim válasza:
Nem a templomba jàrsz ha nem ismerkedni aztán sem minek nem kell az elrontója lenni. Ha ugy alkali akkor dugni kell mert Akita am megdughatsz ne halazd jol para mert holnap más dugjál meg és a mondás szerint a masvilàgon minden megnem dugott csajt a fejedre számolnak
27/28 anonim válasza:
nekem most ez van.van ilyen.de kér 10 rugó egy óráért.rosszlány a neve.:-)
28/28 anonim válasza:
Gyerekek, miért ez a kettős mérce? Ha a fiú az első alkalommal megdug egy csajt, azt az ő személyes varázsának tudja be. Ha a lány "odaadja" magát, az meg qrva?
Egyébként azért tettem idézőjelbe, mert nekem ne adja oda magát senki! Nem piros masnival átkötött ajándékra van szükségem, hanem arra, hogy ugyanúgy kívánja velem tölteni az idejét, mint én ővele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!