Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális pasik? (26L)
Akkor egy "nemnormális" világban élünk! :) Sebaj...
Különben meg ránézésből el sem lehet dönteni, hogy ki a normális és ki nem... Ugyebár.. !?
Szia
Nem tudom, hogy eljut-e hozzád a válaszom, de úgy gondoltam ehhez mindenképpen írnom kell! Egy ideje társkereső oldalakon keresgélek. Nos rengeteg lány van fenn, aki mindenfélét ír és teljesen magamra ismerek, mondom is magamnak: "Na, ez mintha Én lennék!" De sajnos az illető hölgyek még válaszra sem méltatnak...
Nem csak a pasiknál fordul elő ez a típusjelenség, hanem sajnos a nőknél is. Én pont egy olyan srác vagyok akit "eltűntnek nyilvánítottak" már sokan előttem! Nem haltunk ki, csak ma már tényleg nem kellünk sok csajnak, akik pedig az ilyen típusú srácra vágynak, nehezen találják meg őket! A sex is fontos dolog, ezt én sem vitatom, de nálam sem ez a "100% figyelem" kategória... "Sorstársaim" nevébe is mondhatom, hogy: ÉLÜNK és fontosak számunkra az igazi értékek... a nyár esti séták, a hosszú beszélgetések, a színház/mozi és a felhőtlen szórakozás! :)
Szia!
Eljutott és köszönöm! Jól esik ezeket a sorokat olvasgatni. Úgy látszik akkor rossz helyen keresgélnek akik egymásra szeretnének találni. Azért bízzunk benne, hogy egyszer jó helyen leszünk jó időben!
(Szívesen írtam volna privát emailt, de nem tudok...)
Korodat elárulod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!