Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a bevállalós pasik? Már lassan semmi sem olyan mint 10-20 évvel ez előtt.
Biztosan mertnek esetleg nem olyanok akik neked megfelelnek.
Itt most arra gondolsz, hogy odamegy hozzád egy idegen és elhív randizni, meginni egy kv-t?
Azért én nem ítélem el az MSN-t Kezdésnek az is jó. :)
De én is azt várom, hogy egy pasi odalépjen hozzám az utcán. Az nagyon jó lenne. Csak a mai világban erre elég kevés esély van. :S
18L
Én ugyanezt kérdem. Szánalmas, hogy egyes pasik akik nem elég bátrak odamenni egy lányhoz elvárják, hogy a lány menjen oda hozzájuk! Én annak a híve vagyok, hogyha egy pasi nem elég tökös odajönni hozzám, akkor nem is érdekel.
Ha remegve-össze vissza beszélve jön oda akkor is örülök neki, mert összeszedte magát, és látom rajta, hogy tényleg tetszem neki.
18L
Na figyeljetek csak ide lányok! Egy másik kérdésben pont arról volt szó, hogy hogyan reagálnak a lányok, ha egy fiú az utcán és nem szórakozohelyen szólítja meg. A legtöbben elküldik a srácot a francba, mert "mit képzel magáról", meg "hogy gondolja ezt?!"
A legtöbb fiúnak ezek után nem csoda, ha nincs kedve nyíltan megszólítani egy lányt!
Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy sajnos a lányok sem tudják kezelni az olyan helyzeteket, amikor valaki odamegy hozzájuk és személyesen négyszemközt elhívja őket valahova. Míg MSN-en és társaikon pedig több idő van hezitálni, esetleg a másik ablakban kikérni a barátnők véleményét holott, ez nem is az ő döntésük.
Pedig ott van a metakommunikáció, ami néha többet árul el, mint maga a válasz. Egyébként táncközben, és itt a társastáncokra gondolok nem az ugrálásra, lehet a legjobban ismerkedni, de már ez sem divat.
19F
10-20 évvel ezelőtt? Miért hozzád 20 évvel ezelőtt oda mentek a pasik? Ha mondjuk most 35-40 éves vagy esetleg 25, mert ugye 10 évvel ezelőtt még más világ volt emlékeim szerint azt nem mond, hogy a mai 225-30 éves férfiak is felvesznek msn-re téged? Azok szerencsétlenek akkor.
27/F
jav 25-30
kiegészítés: 25 éves vagy? Mert 10 évvel ezelőtt 15 éves korodba oda menetek a fiúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!