Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális pasik? (26L)
Én például ilyen vagyok, mégis a lányokkal csak a barátság szintig jutok el.
Igaz, rájöttem, hogy nem lenne szabad válogatnom, akkor könnyebben találnék párt.
Van pár, de ritka mint a ... hmm, fehér holló (más hasonlatot akartam de csak ez tűnt a legmegfelelőbbnek)
Merem állítani, én ilyen vagyok. Hogy miért nincs sok? Mert kevés lány van akinek ez bejön. (selyemköcsögnek lenni a divat.) Sokáig tartott hozzám illő partnert találni.
Kár, hogy a való életben nem találkozom ilyenekkel... De várok türelemmel, hátha mégis belebotlok abba a Valakibe!
Még annyit hozzáfűznék, hogy egyáltalán nem vetem meg a sexet, sőt nagyon fontosnak tartom, de tényleg ne ez legyen a kiindulópont... Akkor már szinte odaadod mindened.
Korotokat eláruljátok? (És légyszi a többi hozzászóló is :)) Köszönöm!
14:35-ös akkor egy picit most irigyellek :-)
Vigyázz rá nagyon!
Én 15-17 éves koromig élveztem a divatb.zis stílust volt is sok csajom amióta leálltam vele nem találok normális csajt pedig elvileg jóképű vagyok és nemvagyok igénytelen csöves sem :DD Rengeteg lány barátom van akik nekem elmerik mondani a gondjaikat még akkor is ha a barátjuknak nem, ahol tudok segítek de lehet ezt dobta a gép, hát ilyen a sors...
19/F
Nem is gondolnak bele egyébként a lányok, hogy a fiúk hányszor mondják el ugyanezt csak fordítva....
Egyébként én sem értem. Normálisnak tartom magam, nem vagyok egy díszbunkó és mégsem találok egy értelmes barátnőt magam mellé :)
Amúgy vannak még normális pasik, csak olyan helyen kell őket keresni, amilyen körből szeretnél magadnak párt választani. (ergo : diszkó, kocsma stb. kilőve) - Mr. White
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!