Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,20 felettiek. Ti tényleg nem jöttök össze olyan sráccal, aki, , csak" 120 ezer ft-ot keres (kap kézhez) havonta?
amúgy mi köze randin akárkinek is ahhoz hogy mennyit keresek ?!?!
Ha meg megkérdezi hogy hogy keresel vagy mennyit azt válaszolod hogy: viszonylag jól, vagy pedig nem túl jól, kereshetnék jobban is. nem pedig konkrét összeget kell mondani.. obviously..
Én 200-at keresek, de összejönnék. 120 tökéletes, egy diplomás minimálbér is ennyi+gondolom, adnak utalványokat/bérletet stb. Nem para ez.:)
Albi mondjuk 55/fő rezsivel együtt, simán kijönnénk, még mehetnénk moziba is, meg ilyesmi.
26N
# 3:
Diplomás minimálbér mióta ennyi? Én diploma nélkül bőven kereshetnék ennyit, vagy még többet is. Diplomával 160-180k kezdő már reálisabb + juttatások.
Persze ha mérnökökről beszélünk... ha valami büfészakról, akkor nem szóltam.
"Diplomás minimálbér mióta ennyi?"
A törvényileg meghatározott minimumról beszélek, nem arról, hogy egy magáncég mennyit ad egy informatikusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!