Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha így utasítom vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így utasítom vissza a csókot, milyen reakcióra számítsak?

Figyelt kérdés

Randizok egy sráccal, akit már régebb óta ismerek, de úgy igazán sosem volt alkalmunk közel kerülni egymáshoz, tehát annyira még nem ismerem, de már azért beszéltünk elég sokat. A lényeg, h én meg szeretném ismerni jobban, mielőtt összejönnénk, a másik meg hogy pár hete ért véget egy kapcsolatom, ami nem volt hosszú, de azért kell idő h túllépjek rajta. Most lesz a 2. randink, és számítok rá, h meg akar majd csókolni...én is akarom, de az előbb említett okok miatt "lassítani" szeretnék, és még párszor randiznék vele mielőtt elcsattan az első csók (persze csak ha végül úgy döntök,h Igen,belevágok,100%osan ezt akarom :D). Na tehát mikor meg akarna csókolni, közölném vele,h Nekem ez túl gyors,szeretném jobban megismerni. Ez így jó? Milyen reakcióra számíthatok?

19/L

2014. jún. 27. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szavaival élve:"semmi baj, meg értem"...Ami az agyában lezajlik:"Hogy baszhattam el" bocs, de sajnos mi férfiak ilyenek vagyunk :/
2014. jún. 27. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
az első megaszonta
2014. jún. 27. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez így pont jó.
2014. jún. 27. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy elküld,hogy lassits valahol máshol,ilyet is hallottam
2014. jún. 27. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy finoman tedd a jobb kezed a mellkasára enyhe eltolással és fordítsd el a fejed, egy huncut mosollyal majd mondd: "most MÉG ne".

A "még" a hangsúly, ne törd le a szarvát azzal h kapásból lapátra teszed a csókot, mert utána nem mer majd kezdeni :)

Sok sikert!

25/F

2014. jún. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!