Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik a srác és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik a srác és tudom, hogy én is neki. csak van egy nagy gond, nincs miről beszélnünk! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy egy kapcsolatban ez nagyon nagy probléma,de szeretnék mégis tenni ellene valamit!
2008. aug. 1. 14:20
 1/6 anonim válasza:
69%
próbálj egy témát találni amit te si szeretsz és ő is
2008. aug. 1. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hha elmeséled a napodat,netát történt is veled vmi vicces vagy hasonló,akkor ő is elkezd majd mesélni!
2008. aug. 1. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg,hogy hogy telt napja,mik a hobbijai stb.Aztán te is elmondod,aztán ugyis jön a téma magától.Csak el kell kezdeni.
2008. aug. 1. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj utánna mit szeret és keress rolla infokat hozd fel azt témának az bevállik mindig nállam:)
2008. aug. 1. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Csináljatok közös programot. A közös élmények hozzák a közös témát!
2008. aug. 1. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
HA nincs közös téma, akkor előbb-utóbb rájössz, hoyg nem ér semmit a kapcsoalt. De ha csak kezdeti zavar ez, akkor hamarosan biztosan megoldódik!
2008. aug. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!