Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa hogy csak olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DanteSparda kérdése:

Furcsa hogy csak olyan lánnyal járnék akinek nincs Facebookja?

Figyelt kérdés

2014. jún. 27. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én tavaly, 22 évesen regisztráltam fel, mert egyetemre mentem, és minden infó a facebook-ra kerül fel. Én is utálom, viszont a barátommal nem jelöltük be egymást, így nem látjuk egymás hülyeségeit sem, és nincs rajtuk vita. Chatelni úgy is tudunk, hogy nem vagyunk ismerősök, szóval én így oldom meg, bár esélyes, hogyha otthagynám az egyetemet, törölném is magam facebook-ról. Igazából egyszer már otthagytam, és akkor is az volt az első dolgom...
2014. jún. 27. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem akarok veszekedni, ténymegállapítást tettem. Az emberek 83%-a nem rendelkezik Facebook-fiókkal.
2014. jún. 27. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem furcsa, hogy ehhez kötöd. Nem mindenki függő, aki fent van, és rengeteg értelmes embert ismerek, aki napi szinten használja, és ez semmilyen káros hatással nincs az életére. Nekem nem dohányzó nőként egy dohányzó férfival sem lenne problémám, és értem, hogy mi a baja az embereknek a Facebookkal, de szerintem az, hogy ez kizáró ok, pont ugyanaz a kategória, amikor az emberek leszólják azokat, akik nem regisztráltak.
2014. jún. 27. 19:15
 14/20 A kérdező kommentje:
nem nekem nincs facebookom
2014. jún. 27. 20:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Furcsa, érdekes vagy csak egyedi, nézőpont kérdése. Nekem szimpatikus. Olyan lánnyal járnál szívesen vagy olyan lánnyal fogsz csak járni? Ha az utóbbi az kicsit nehézkes, nekem is csak azért van mert muszáj és praktikus, de egyébként ellenzem hogy mindenki rajta lóg. Én csak olyannal járnék aki hozzám hasonlóan nem foglalkozik vele, de van neki.
2014. jún. 27. 20:42
 16/20 A kérdező kommentje:
ritka az akinek van és nem azon lóg
2014. jún. 27. 21:17
 17/20 anonim válasza:
Akiknek van Arckönyve annak furcsa lehet. Nekem nincs Arckönyv fiókom,így nem találom furcsának.
2014. jún. 27. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
nálam azért egy ismerkedés során ez nincs benn az első 10 kérdésben!
2014. jún. 27. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ritka. Lehet hogy csak a környezettedbe.
2014. jún. 27. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:

12-es! nem jó a számod!

52%-nak nincs fb regisztrációja

[link]

A világ egészét tekintve is 20% fölött van fb-n regisztráltak száma, de gondolom a kérdező nem Szomáliában keres barátnőt!

2014. jún. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!