Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a furcsa azon, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a furcsa azon, hogy az objektíven nem vonzó pasik is olyan nőt akarnak, akihez vonzódnak?

Figyelt kérdés
Mármint értem, hogy a logika azt diktálná, hogy akkor ő ronda nővel legyen, de nincs ember, aki így működne.. Senki nem lenne boldog olyan kapcsolatban, ahol nem tetszik neki a párja.
2014. jún. 25. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan, ne mis tudom honnan vetted azt a marhaságot. ez nem furcsa, és rajtad kívül ilyen ökörségen másnak esze ágában sincs filózni...
2014. jún. 25. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi. A nőknél is ez van. Vonzom az átlagos és az átlag alatti csajokat is, pedig nem vagyok az ő szintjükön.
2014. jún. 25. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
"objektíven nem vonzó pasik" Teeeee izéke! A vonzodás, vonzás az mindig szubjektiv!!!!!!
2014. jún. 25. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

objektíven nem vonzó = nem ragadós?

:D

2014. jún. 25. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem az objektívan vonzót, hogy van egy általánosan elfogadott férfi kép, amit vonzónak tartunk - magas, markáns arcú, izmos, széles vállú. Ez nem azt jelenti, hogy minden ilyen pasi mindenkinek tetszeni fog, csak azt, hogy a általánosságban aki ezeknek a tulajdonságoknak a birtokában van, az több csajnak tetszik, mint aki nincs.
2014. jún. 25. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt: egyáltalán nem biztos, hogy azt találjuk majd vonzónak, aki elsőre megtetszik. Én már szerettem bele olyanba, akit először csúnyának láttam. Utána már jött magától a vonzalom is. Ugyanakkor olyan is volt, hogy helyesnek találtam valakit nagyon is, aztán megszólalt és úgy megundorodtam tőle, hogy még a külseje is megváltozott a szememben negatív irányban.

Másodszor: nem az a furcsa, hogy egy kevésbé vonzó férfinek is a vonzó nők tetszenek, hanem az, amikor megkörnyékez egy ilyen nőt, az visszautasítja, mivel neki is a vonzó férfiak tetszenek (és az illetőt nem tartja annak), erre a férfi elmondja a nőt mindenféle felszínes r..bancnak. Na ez a része az, ami ellentmondásos.

2014. jún. 25. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy egyöntetűen mindenkinek lejjebb kéne adni a vágyaiból, vagy pedig mindig küzdeni érte. Mindenkinek azt tetszik, aki (számára) szép.
2014. jún. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!