Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok nekem ötletet adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem ötletet adni hogy egy randin ami valszeg 3 órán fog tartani mit érdemes csinálni, hogy ne legyen unalmas? Rengeteget beszéltünk már nagyon megismertük egymást

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

menjetek bobozni :D vagy élményfürdő, strand, vaagy túrázni, kirándulni valahova, piknikezzetek :D

egyébként ha engem csak sétálni meg fagyizni hívnának, azt se unnám, hiába ismerem az illetőt jól. ha már találkozom vele akkor még ezredjére is izgalmas nekem.

2014. jún. 27. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:

az egyik ismim tudna tippet adni a 3órára de neki elég pervezek a gondolatai :)

menjetek el színházba felénk vmi megrögzött hazudozót vagy mit jàtszanak. elmennék még sose voltam szinházba csak bábszinházba

2014. jún. 27. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:

első válaszoló te remélem hogy nő vagy :)

este találkozunk, és én is fagyizást, sétát, meg egy esti pizzázást terveztem

2014. jún. 27. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:

az vagyok :D

szerintem teljesen jó program :)

2014. jún. 27. 19:04
 5/6 A kérdező kommentje:

a korodat meg említenéd? :D

és köszi a megerősítést és a válaszokat is

2014. jún. 27. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:

20, de miért lényeges ez?:D

te mennyi vagy?

2014. jún. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!