Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam egy fiúnak, hogy beleestem, de mi lesz ezután?
Figyelt kérdés
De igazából semmit nem mondott rá, csak lesokkolta. Azt sem, hogy huhuuu tetszel nekem te is és kezdeményez(ett), de nem is távolodtunk el egymástól, mert ugyanúgy kezdeményezi a talikat és minden ugyanúgy van, mint azelőtt.
Van még remény, hogy ebből bármi is kisülhet és pozitívumként fogjam fel, hogy nem hidegültünk el egymástól ez információ ellenére sem, vagy ezt csak szimpla kedvességből teszi? Ez amúgy 2 hóval ezelőtt történt körülbelül.
2014. jún. 27. 15:47
1/2 anonim válasza:
ha tetszenél neki, 2 hónap alatt már lépett volna
szerintem barátként kedvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!