Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjal el moziba?
Figyelt kérdés
régóta ismerjük egymást mit mondjak neki?2010. jan. 5. 08:07
1/3 anonim válasza:
pl. Van kedved megnézni velem ezt a filmet? vagy
Láttad már ezt a filmet? Megnézed velem? Meghívlak rá.
Biztos tetszene neked ez a film! Azt hallottam nagyon jó. Van rá két jegyem.
stb. stb.
A lényeg, hogy ne parázz. Csak egy mozi ez. MIndig elérhető célt tűzz ki.
2/3 anonim válasza:
Eljössz velem moziba?! Ezt a filmet még nem láttam és arra gondoltam, hogy megnézhetnénk együtt!!! Már, ha Te is megnéznéd...
3/3 anonim válasza:
Nulla vagy Te is. Persze, szerintem az agyadig el sem jut, hogy milyen primitív vagy, tehát hamvába holt kísérlet, hogy erről győzködlek.
Mit vársz egy efféle kérdésre? Bemagolod a mondatstruktúrákat?
Amúgy remélem, gallyra futsz, egyszerűen azért, emrt aki arra nem képes, hogy önállóan elhívjon valakit moziba, annak később sem lesz sikerélménye. Vagy majd a moziból twitterezel mondjuk, hogy mit válaszolj a másiknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!