Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívom moziba! Ez mért lenne gáz?
Nem gáz ha 1 pasit elhívok a moziba...sőt szerintem örül is neki,ha én lépek előre...
na mindegy..ha azt mondja eljön velem akkor oké..de én azon szoktam szorongani,hogy beképzelek mident,hog majd kifutok a oziból stb...és ez olyan gáz:$ de közbe amikor ott vagok csillapodok,és egy kcisit furcsán érzem is magam a fiú mellett mármint remeg a kezem stb. mit tegyek???????????? elhívjak még 2 embert,hogy ne legyen ez?????? vagy miii? :(( ha valaki szeretné,megadom az emailomat,vagy jelöljetek be FB.
L/15 irjatok,biztassatok :$ :( s.o.s
miért lenne gáz?
őszintén miért gondolja azt minden lány hogy kötelező a srácnak lépnie először?
ha nem először találkoztok akkor nyugodtan.
ha meg mégis nagyon félnél akkor meg tényleg hívj el még 1-2 embert és kész.
F
még valami üzenetekben ezt hagyd ki
mostani barátnőmben is eléggé idegesít
én is azon vagyok hogy elhívjak egy fiút:) sajnos ma már nem várhatjuk hogy ők hívjanak el:S de szerintem NE mozi legyen az! én pl. csak egy sétára hívom el először mert ott jobban meg lehet ismerni az embert. aztán 3. meg 4. randinak már jó a mozi is sztem. sok sikert, és ne félj! nem veszthetsz semmit!(én is ezt mondogatom magamnak:P) :))
14/L
A válasz megírásának időpontja: ma 07:14
Komoly élettapasztalattal a hátad mögött mondod, hogy ma már nem lehet elvárni. :-)
Ez hülyeség. Most, 14 évesen nem várhatod el. 10-20 év múlva már nem 14 éves srácok fognak körül venni. Ők lépni is fognak. De most hívd el bátran, hiszen egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell.
07:14 ma
nem irnál nekem 1 email címet? látom,hogy kvitte vagyunk és beszélgethetnénk:))
írtam privit!! (7:14-es vok!)
8.23:
lehet hogy 10 év múlva ez nem így lesz, de most nekem személyesen mondták a fiú ismerőseim, o. társaim, hogy ők arra várnak hogy majd a lány lép, és sokszor hallom h "ez már a 21. század, nem várhatjuk el hogy ők lépjenek" én csak innen gondolom, hogy most hiába várok:)
08:49!
Nem fogják az o. társaid azt mondani, hogy ők beszariak! Helyette azt mondják, hogy ez már a 21-ik század. Én is ilyen szövegek mögé bújtam 10-en évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!