Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szereti mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereti mostanában minden lány ezeket a pávákat? Miért nem tudnak a normális fiúkkal ismerkedni, járni?

Figyelt kérdés
Nem jellemezném őket különösebben csak annyit hogy szerintem egy gusztustalan állatfaj. Akiket lányokat sikerült megismernem azok is inkább az ilyen páva barátait választotta. Nem tudom, valaki mondja már el hogy mitől kéne hasraesnem tőlük. Én sem vagyok tökéletes de legalább nem vagyok páva, megdolgozom a pénzemért, van egy viszonylag jó életem, sportos alkatú is vagyok de a vézna pávagyerekek is akik inkább néznek ki melegnek( amilyen képeket láttam a közösségi oldalakon mindegyik egy elég b*zis pózban volt homár kinézettel) is gyüjtik maguk köré a lányokat..

2014. jún. 26. 19:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Akkor már azt is kérdezhetnénk, hogy miért jön be sok srácnak a ribizli? Meg mi az, hogy csak az van? Egyáltalán nem csak olyan lányok vannak...Annyi szép lány van.. SZÉP...és itt nem arra gondolok, hogy 2 tonna vakolat, pandákat megszégyenítő feketeség a szemük körül, push up melltartó a szúnyogcsípésekre stb... De hát sok fiúnak az ilyen tetszik meg, aztán sír h jajj lekoptatott.. hát akkor miért ilyennél próbálkoznak? Amúgy szerintem a r*b*ncok meg a pávák mindig egymásra találnak... inkább örülj, hogy lekoptatott..
2015. jún. 11. 18:25
 22/29 anonim ***** válasza:
43%
Igen elégé elkeserítő a helyzet hogy manapság lányok nagyon nagy többségének ez jön be.... undorító ;) 19/F
2015. jún. 11. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
21 # Képzeld én kivétel vagyok mert nem az ilyen lányokat keressem és nahát sikerrel járok nem.... mert alig akad nagyon elvannak rejtőzve és egyszerűen nem tudom hol találjak ilyen lányt ;)
2015. jún. 11. 18:29
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi rinyagépet! 17-18 évesen... nem késtetek le semmiről
2015. jún. 11. 18:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Kedves 22. talán olvasd el újra, amit írtam.. ;) Azt írtam volna, hogy az összes? Én nem látok ilyet..:O Az a gond, hogy sokan (fiúk és lányok is) rossz embernél próbálkoznak...mondjuk szerintem több beszélgetés után már érezhető, hogy milyen a másik ízlése... és ha neki páva kell? akkor egészségére,majd megszívja.. :D A másik meg az,hogy nem kell görcsösen keresni, mert ez simán elriaszt mindenkit.. előbb-utóbb jönni fog valaki, de addig se kell minden nap önsajnálatot tartani, hogy de rossz az életem.
2015. jún. 11. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Bocsi..23 :D amúgy meg a 24essel teljesen egyet értek..
2015. jún. 11. 18:42
 27/29 anonim ***** válasza:
És talán azért nincs senkid 23 mert olyan tirpák vagy,mint ahogyan a levélben írogatsz nekem nagyon kultúrált dolgokat :D
2015. jún. 11. 18:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Ki kezdte kötekedést szerintem nem én de nem fogok veled vitatkozni mert nem érsz annyit ^^
2015. jún. 11. 19:07
 29/29 A kérdező kommentje:

#21 azért mert őket könnyen megdughatják,igen tudom hogy vannak szép lányok csak ezek a szép lányok rosszra használják a szépségüket, de pont az a baj hogy a pávák lessznek sokan ribizlik és ez miatt nem örülök hogy egymásra találnak.

#22-#23 én is őket keresem és ugyan ez a helyzet

#24 de nagyon is sokmindenről maradhatunk le

#25 eddig is úgy áltam hozzá ozzahogy majd jön de nem jött, nem is tudna honnét jönni:D

2015. jún. 14. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!