Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti mostanában minden lány ezeket a pávákat? Miért nem tudnak a normális fiúkkal ismerkedni, járni?
#10 jó csak azért kéne már egy asszonyféle :/
meg most mit csináljak ha nem jövök be a körülöttem lévőknek?
@Kérdező
Annak örülök, hogy beismered, hogy van benned, irigység, bár tudod, ez nem jó tulajdonság. Nézd, én azt látom, hogy alacsony önértékeléssel rendelkezel. Ezt onnan szűröm le, hogy egy magabiztos férfi nem foglalkozik azzal, hogy mi a divat...Ez mindig változik, ki tudja, 15 év múlva mi fog majd divatba jönni. Ahogy azonban sem akkor, most sem bukik minden lány a divatideállra. Nyilván vannak olyanok, akiknek a kigyúrt, kopasz pasik jönnek be. Mások esetleg a vékony, hosszú hajúakra. A páwa stílust bár annyira nem ismerem, de szerintem nincs vele probléma, nem látok benne megbotránkoztatót, közel is érzem magamhoz. A fiatalok ugyanis mindig öltözködtek szines ruhákba, a koptatott, szakadt farmer évek óta divat, ugyanígy a rövid, oldalt felnyírt haj sem lehetett már ismeretlen 10 éve sem. Az, hogy most többeknek tetszik ez a stílus, hát ez van. Nekem fel sem tűnt, hogy ez valami új stílus, mert szerintem a diszkósok körében évekkel ezelőtt is lehetett látni hasonló arcokat.
Ha ez nem a te stílusod, akkor öltözködj úgy, ahogy te szeretnéd. Amíg azonban másokat szidsz, és indulatok vannak benned, addig nem leszel szimpatikus a lányoknak.
Ez hülyeség már megbocsáss.
Nem nagyon van akkor lány ismerősöd. /mondom én lányként akinek a haveri társasága 98%fiú/. Tőled függ hogy mit veszel észre. Ha azt nézzük én is tele vagyok páwákkal. De a barátom rendes srác. /tanul, normális ruhákat hord, kicsit kockaxD/ +a baráti körömbe is csak 1-2 srác van aki páwa de azok se olyan szinten. /néhány ruha, néha a hajuk/
Btw: nálunk az a menő ha valaki átlagos vagy extrém kinézetű (így alakulnak ki általában a párok.) /fültágító, tattoo, deszka, bmx, rockerek -erre gondoltam./
Irigykedni meg nincs miért, csak nyisd ki a szemed és találsz RENDES lányt :'D
(15. Vagyok)
Utolsó élő példa hogy miért van minden csaj oda a páwákért. Nem veszik észre a normális srácokat!
#15 igyekszem
#16 na egy normális lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!