Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szereti mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereti mostanában minden lány ezeket a pávákat? Miért nem tudnak a normális fiúkkal ismerkedni, járni?

Figyelt kérdés
Nem jellemezném őket különösebben csak annyit hogy szerintem egy gusztustalan állatfaj. Akiket lányokat sikerült megismernem azok is inkább az ilyen páva barátait választotta. Nem tudom, valaki mondja már el hogy mitől kéne hasraesnem tőlük. Én sem vagyok tökéletes de legalább nem vagyok páva, megdolgozom a pénzemért, van egy viszonylag jó életem, sportos alkatú is vagyok de a vézna pávagyerekek is akik inkább néznek ki melegnek( amilyen képeket láttam a közösségi oldalakon mindegyik egy elég b*zis pózban volt homár kinézettel) is gyüjtik maguk köré a lányokat..

2014. jún. 26. 19:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, szerintem csak szimplán irigy vagy, mert velednem akar senki járni.
2014. jún. 26. 20:29
 12/29 A kérdező kommentje:

#10 jó csak azért kéne már egy asszonyféle :/

meg most mit csináljak ha nem jövök be a körülöttem lévőknek?

2014. jún. 26. 20:49
 13/29 A kérdező kommentje:
#11 nem tagadom van bennem irigység de akkor is igazam van..
2014. jún. 26. 20:49
 14/29 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Annak örülök, hogy beismered, hogy van benned, irigység, bár tudod, ez nem jó tulajdonság. Nézd, én azt látom, hogy alacsony önértékeléssel rendelkezel. Ezt onnan szűröm le, hogy egy magabiztos férfi nem foglalkozik azzal, hogy mi a divat...Ez mindig változik, ki tudja, 15 év múlva mi fog majd divatba jönni. Ahogy azonban sem akkor, most sem bukik minden lány a divatideállra. Nyilván vannak olyanok, akiknek a kigyúrt, kopasz pasik jönnek be. Mások esetleg a vékony, hosszú hajúakra. A páwa stílust bár annyira nem ismerem, de szerintem nincs vele probléma, nem látok benne megbotránkoztatót, közel is érzem magamhoz. A fiatalok ugyanis mindig öltözködtek szines ruhákba, a koptatott, szakadt farmer évek óta divat, ugyanígy a rövid, oldalt felnyírt haj sem lehetett már ismeretlen 10 éve sem. Az, hogy most többeknek tetszik ez a stílus, hát ez van. Nekem fel sem tűnt, hogy ez valami új stílus, mert szerintem a diszkósok körében évekkel ezelőtt is lehetett látni hasonló arcokat.

Ha ez nem a te stílusod, akkor öltözködj úgy, ahogy te szeretnéd. Amíg azonban másokat szidsz, és indulatok vannak benned, addig nem leszel szimpatikus a lányoknak.

2014. jún. 26. 21:07
 15/29 anonim válasza:

Ez hülyeség már megbocsáss.

Nem nagyon van akkor lány ismerősöd. /mondom én lányként akinek a haveri társasága 98%fiú/. Tőled függ hogy mit veszel észre. Ha azt nézzük én is tele vagyok páwákkal. De a barátom rendes srác. /tanul, normális ruhákat hord, kicsit kockaxD/ +a baráti körömbe is csak 1-2 srác van aki páwa de azok se olyan szinten. /néhány ruha, néha a hajuk/

Btw: nálunk az a menő ha valaki átlagos vagy extrém kinézetű (így alakulnak ki általában a párok.) /fültágító, tattoo, deszka, bmx, rockerek -erre gondoltam./

Irigykedni meg nincs miért, csak nyisd ki a szemed és találsz RENDES lányt :'D

2014. jún. 27. 09:59
 16/29 anonim ***** válasza:
azt sem tudotam, hogy létezik még ilyen fiú:( keresztülnézek ezeken a pávage*iken, gusztustalanok (15 éves lány vagyok) sosem volt még barátom, mert csak ezek a pávák járják az utcát, ezekre meg rá sem nézek
2014. jún. 27. 12:14
 17/29 anonim válasza:
53%

(15. Vagyok)

Utolsó élő példa hogy miért van minden csaj oda a páwákért. Nem veszik észre a normális srácokat!

2014. jún. 30. 13:18
 18/29 A kérdező kommentje:

#15 igyekszem

#16 na egy normális lány :)

2014. júl. 1. 14:16
 19/29 A kérdező kommentje:
Megismerkedtem egy lánnyal ,nagyon tetszik is és bamm kiderült hogy van barátja és tippeljetek hogy miféle barátja van.. akkor egy nyomorék.. egy példa: konkrétan justin bibernek keépzeli magát.
2014. júl. 22. 11:32
 20/29 anonim válasza:
52%
Kedves kérdező! Teljesen megértelek! Ezt mintha én írtam volna.. 2015-ös évet írunk és még mindig ugyanaz a helyzet... Már az átlagos lányok is az ilyen páva srácokkal vannak..... Még soha nem volt barátnőm, de szerintem nem is lesz... A lányok észre sem vesznek.. Általában akiknek tetszem azok a világ másik végén laknak.:( 18/F
2015. jún. 9. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!