Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi egy pasival kapcsolatban?
Még jó, hogy itt arc nélkül lehet kérdezni, mert nekem is roppant kellemetlen ez, de megesz a fene :D
Tehát adott egy férfi akivel múlt hétvégén randiztam. Jól sikerült a randi aznap még írt is, hogy jól érezte magát. Megbeszéltük, hogy a héten találkozunk.. Aztán másnap Én írtam neki, de egyszavas válaszokat adott.
Azóta nem írt ami engem roppantmód zavar, mert Én nem így gondolom az ismerkedés első fázisát, hogy nem keressük egymást, de ez mellékes. Tudom, hogy tetszem neki,mert régebben találkoztunk, tehát belsőleg (kicsit), külsőleg tudja milyen vagyok. Azóta szinte az összes fotómat "tetszikelte" facebook-on ami tudom pontosan, hogy nem mérvadó, de nekem kicsit mégis úgy tűnik, hogy tetszését fejezi ki a külsőm iránt.
Nem vagyok egy éretlen kis fruska, bár a fent leírtak alapján biztos ez jön le, de nem zaklattam, nem viselkedtem őrült módjára..Nem értem mi lehet a probléma.
Felkeresni mégsem akarom számonkérve miért nem keresett, hiszen eddig csak 2x találkoztunk.
Főleg srácok/férfiak véleményére vagyok kíváncsi.
Előre is köszi.
Nem tudom miért nem merül fel a legkézenfekvőbb megoldás megint.
Meg kellene kérdezni tőle, hogy mik a tervei, mert ha komolyan a szándékai akkor neked így nem jó, nem erre van szükséged, ha nem egyeznek az igényeitek akkor inkább hagjátok egymást. Ennyi lenne.
Pasi kellene, de beszélni nem lehet...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!