Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban?
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok és a barátnőm 17 éves lány, kicsit több mint négy hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem őt, és ő is engem, tudom, érzem. Amikor együtt vagyunk (gyakorlatilag minden nap) törődik velem, én is vele, odafigyelünk egymásra, mindíg azt nézzük mi a jó a másiknak. Tényleg nagyon szeretjük egymást, sosem veszekszünk, szinte mindenben ugyanúgy gondolkodunk. Tényleg mindent ugyan úgy látunk mind a kapcsolatunkban mind a külvilágban. Közösen tervezzük a jövőnket, mégha ezek nagy szavak is egy 17-18 évestől. Tudom nemsok idő ez amióta együtt vagyunk, de életem legboldogabb 4 hónapja. Voltak csalódásaink egyaránt, egyikőnk sem akar többet csalódni, mindent megbeszélünk és maximális bizalom és megértés van köztünk. Körülöttünk lévő párok rendre szakítanak, hozzáteszem kapcsolatuk közel sincs olyan mint a miénk, úgygondolom ők gyerekesek. Itt olvastam már, hogy semmi nem tart örökké... (ellenpélda, ismerek olyat aki az első barátjával házasodott össze:))
Szóval mitgondoltok erről? Lehet akkora szerencsém hogy vele élhessem le az életem? Mindketten úgygondoljuk hogy ez nem egy diákszerelem.
barátnőm 12 volt barátja 15 mikor összejöttek
ennek 8 éve ;)
ha mindketten így gondoljátok, akkor én csak szurkolni tudok nektek, legyen úgy, ahogy tervezitek. egy tipp: ha valamit nagyon szeretnétek, hogy valóra váljon, inkább ne akarjátok görcsösen, abból nem sok jó szokott kisülni (most nem arra gondolok h szétmentek)
Sok sikert kívánok nektek, és jó ilyet hallani, hogy 17-18 évesen így éreztek :) én is hasonlóképp érzek barátom iránt, de ő nem nagyon akar még közös jövőt tervezni, szerinte még első a tanulás, de azért egy-két bíztató szó jólesne néha tőle, hogy szeretne-e komoly dolgokat a jövőben velem.
18/l
Én is nagyon szurkolok! Lehet, hát miért ne lehetne? Szeretnék hinni benne, hogy tényleg olyan jó és erős a kapcsolatotok, mint ahogy te mondod és látod, mert a mai világban több ilyenre lenne szükség.
22:26-os kissé pesszimista válaszát viszont mindenképp tartsd észbe. Egy perc alatt összedőlhet minden, főleg ilyen fiatalon, de akár több év múlva is. Az az igazi kapcsolat, ami nem esik el ezekben a bukkanókban.
Köszönöm a válaszokat:)
Kedves utolsó válaszoló, igen ezt a környezetemben lévők tapasztalták már, de mint mondtam a kapcsolatuk teljesen más volt mint a miénk. Nemtudnám elképzelni ezt, teljesen őszinték vagyunk és ez általában akkor következik be ha az egyik fél egyszerre mondja el a problémáit a kapcsolattal, mikor már felgyűlt benne a sok ellenérzés vagy hogy is mondjam.
jaj, 22:26-osnak szólt:)
Többieknek köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!