Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves fiú vagyok és a barátnőm 17 éves lány, kicsit több mint négy hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem őt, és ő is engem, tudom, érzem. Amikor együtt vagyunk (gyakorlatilag minden nap) törődik velem, én is vele, odafigyelünk egymásra, mindíg azt nézzük mi a jó a másiknak. Tényleg nagyon szeretjük egymást, sosem veszekszünk, szinte mindenben ugyanúgy gondolkodunk. Tényleg mindent ugyan úgy látunk mind a kapcsolatunkban mind a külvilágban. Közösen tervezzük a jövőnket, mégha ezek nagy szavak is egy 17-18 évestől. Tudom nemsok idő ez amióta együtt vagyunk, de életem legboldogabb 4 hónapja. Voltak csalódásaink egyaránt, egyikőnk sem akar többet csalódni, mindent megbeszélünk és maximális bizalom és megértés van köztünk. Körülöttünk lévő párok rendre szakítanak, hozzáteszem kapcsolatuk közel sincs olyan mint a miénk, úgygondolom ők gyerekesek. Itt olvastam már, hogy semmi nem tart örökké... (ellenpélda, ismerek olyat aki az első barátjával házasodott össze:))

Szóval mitgondoltok erről? Lehet akkora szerencsém hogy vele élhessem le az életem? Mindketten úgygondoljuk hogy ez nem egy diákszerelem.

2009. okt. 20. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Persze miért ne lehetne esélye a dolognak? Mindenki megtalálja az igazit, ki előbb ki utóbb. Miért lenne lehetetlen, hogy te most találtad meg? Én olyan is ismerek, akik 14 éves koruk óta vannak együtt, jelenleg 60 évesek :) Szóval van esélyetek, sok boldogságot nektek :)
2009. okt. 20. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm 12 volt barátja 15 mikor összejöttek

ennek 8 éve ;)

2009. okt. 20. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos akármilyen erősnek is gondolod a kapcsolatot, egy perc alatt dőlhet össze minden. Főleg ilyen fiatalon. Egyszer csak valamelyikőtök azt veszi észre hogy már nem szereti úgy a másikat mint régen. Kívánom hogy ne így legyen,.
2009. okt. 20. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ha mindketten így gondoljátok, akkor én csak szurkolni tudok nektek, legyen úgy, ahogy tervezitek. egy tipp: ha valamit nagyon szeretnétek, hogy valóra váljon, inkább ne akarjátok görcsösen, abból nem sok jó szokott kisülni (most nem arra gondolok h szétmentek)

Sok sikert kívánok nektek, és jó ilyet hallani, hogy 17-18 évesen így éreztek :) én is hasonlóképp érzek barátom iránt, de ő nem nagyon akar még közös jövőt tervezni, szerinte még első a tanulás, de azért egy-két bíztató szó jólesne néha tőle, hogy szeretne-e komoly dolgokat a jövőben velem.

18/l

2009. okt. 20. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szurkolok! Lehet, hát miért ne lehetne? Szeretnék hinni benne, hogy tényleg olyan jó és erős a kapcsolatotok, mint ahogy te mondod és látod, mert a mai világban több ilyenre lenne szükség.

22:26-os kissé pesszimista válaszát viszont mindenképp tartsd észbe. Egy perc alatt összedőlhet minden, főleg ilyen fiatalon, de akár több év múlva is. Az az igazi kapcsolat, ami nem esik el ezekben a bukkanókban.

2009. okt. 20. 22:33
 6/10 anonim válasza:
100%
Miért is ne?mindig vannak kivételek happy and sztorik,én sok boldogságot kívánok nektek,vigyázzatok egymásra.
2009. okt. 20. 22:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Kedves utolsó válaszoló, igen ezt a környezetemben lévők tapasztalták már, de mint mondtam a kapcsolatuk teljesen más volt mint a miénk. Nemtudnám elképzelni ezt, teljesen őszinték vagyunk és ez általában akkor következik be ha az egyik fél egyszerre mondja el a problémáit a kapcsolattal, mikor már felgyűlt benne a sok ellenérzés vagy hogy is mondjam.

2009. okt. 20. 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:

jaj, 22:26-osnak szólt:)

Többieknek köszönöm a választ:)

2009. okt. 20. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
én 14 voltam, a párom 19, most már 8 éve együtt vagyunk, összeházasodtunk, és van 2 gyönyörű szép gyerekünk. A szerelem a mai napig megvan, soha nem vitatkozunk, boldogok vagyunk. Remélem így is marad életünk végéig.
2009. okt. 20. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek, és sok boldogságot! Jó ezeket hallani:)
2009. okt. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!