Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gáz az lányok, ha egy srácnak/férfinak nincsen autója? Ha nincs jogsija az mínusz pont?
Húúú! Hát én biztosan nem tudnám azt elviselni, ha mennem kell valahova, és minden hova a nőnek kellene hordania a hátsómat, azért mert nekem nincs sem autóm, sem jogsim ettől olyan kiszolgáltatottnak érezném a helyzetet, és így már biztosan elmenne a kedvem a szexualitástól is, és nem ézrezném magamat mellette férfinak
ez olyan lenne számomra, hogy ott ül a kormánynál az autóban, és ez olyan lenne számomra ez,("néni elviszi a kisfiút") kapcsolat.
Mindenesetre én biztos rosszul érezném magam, ezért inkább választok olyan lányt, aki szintén abban a helyzetben van, amiben én vagyok.
Úgyhogy szerintem ez eléggé gáz, ha a nőnek van jogosítványa, és kocsija és a férfinak meg nincs sem jogosítványa, sem kocsija. Jó hogy azt nem mondja a felesége vagy barátnője a fiúnak férfinak, hogy üljön be hátra, és a gyerekülésbe na az már a gázabbnál is nagyobb gáz lenne az biztos.
Én biztos, hogy nem kérnék ebből a szituációból, és én ezt bizony férfiként mondom.
12. majd ha valóban igazi férfivá érsz, akkor nem fog zavarni az ilyen szituáció. pont hogy az igazi férfi képes ezen a semmiségen túltenni magát, hiszen egy olyan dolog, aminek semmi jelentősége nincs.
ha a férfi viszi a nőt mindenhova, akkor az teljesen rendben van? tehát a nő alárendeltje a férfinak.
szóval még fel kell nőnöd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!