Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire mocskos világot élünk, ahol a nők 90%-a ilyen posvány ódon él, hogy csak a szépfiúkat és az anyagiakat hajszolja, ahol jó autóval akár szó nélkül is lehet csinos nőket felcsípni? Nincs bennük tartás (90%-ukban)?
Mélységesen el lennék keseredve, ha nő lennék és ezt tenném. De valahogy a nők nagy része nem ilyen és örömmel adja a testét a tehetős férfinak. Vagy megfontolásból, de a végeredmény mindegy. Lehetne már vége ennek a korcs világnak.
lehet az az oka,hogy olyan sokan lenézik őket ezek a dolgok miatt,és már úgymond nem bíznak senkiben
a nagyon menők lenézik
És miért kell velük foglalkozni? Ők határozzák meg talán az ember életét?
az enyémet nem :)
Csak nem mindenki jön rá időben,hogy nem éri meg még gondolni sem rájuk...
Én 26 éves vagyok, a környezetemben élők szerint jóképű és helyes. De még nem voltam soha nővel.
Többre tartom magamat annál, hogy discori*ancokkal összefeküdjek, az igazit meg még nem találtam meg. Ez van. Prostihoz nem fogok menni csak azért, hogy keféljek egyet. Majd eljön az is, hogy legyen valakim.
Amúgy mikor egy-egy "normálisabb" hölggyel randiztam, általában mindig a barát zónába tesznek 1-2 randi után.
Állítólag inkább aranyos vagyok nekik, mint sármos. Volt, hogy azt mondták, túl kedves vagyok, nem bunkózok velük, és így nem érzik magukat nőnek! Nekik az aranyos, kedves srác inkább csak barátként jöhet szóba, nekik az az igazi macsó férfi, aki kissé tárgyként tekint rájuk.
Ez van! Ilyen vagyok, változni nem tudok és nem is akarok.
és ha téged egy nagy mellű bombanő parancsolna be a kocsiba? kapálóznál ellene, minden körülmények között, ugye?
(igen, evolúcionálisan a nagy mell megfelelője a gazdag pasi. imponáció, előny, a legtöbbjüknek nem feltétlenül elsődleges szempont, de nemet mondani nehéz az adott szituációban. értem?:)
Millió ember el úgy, ahogy te szeretnéd. Nem gazdagok. Neked nem jött össze. Jobb esetben még nem. Nem másokat kell hibáztatni és általánosítani...
26 évesen szűznek lenni... barátom, nálad biztos van valami gixer. Nem a nők hibája ez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!