Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgy jó lesz, ha randira csak alapozót és ajakbalzsamot használok?
Alapesetben a szememet szoktam kiemelni barna vagy fekete tussal, néha szemhéjpúderrel + spirál, meg egy kis pirosítót használok, de nem szeretném, ha a srác a nem valódi arcomat látná. Vagy inkább emeljem ki?
Még az lenne a kérdésem, hogy mit vegyek fel? Két szett között vacillálok, az egyik: homokszínű sifonblúz, arany masni mintás, farmer és kék magassarkú, a másik pedig egy púderszínű egyberuha, szintén a kék magassarkúval (vagy balerina legyen?). A hajam megvan. Nagyon szeretnék tetszeni a srácnak. :) Étterembe megyünk. Légyszi normális válaszokat.
16L
Oké hogy első randi még jó benyomás, de én pl feszélyezettebb vagyok egy agyonvakolt lánnyal. Azt meg, hogy komolyan veszed, figyelmes érdeklődéssel sokkal jobban ki tudod fejezni.
Személy szerint én tök feleslegesnek tartom az alapozót is, minimális szemhéjfesték+spirál és szájfény egy lányon számomra már ünnepi smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!